Din Kurv

Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Provokeret kundalini rejsning

Allerede da jeg var i spæde opstart i min træning som shaman, så blev jeg opmærksom på, hvor stor en betydning kundalini balance har for den enkelte person.

Jeg har altid været dybt fascineret af kundaliens kraft og jeg har som seer kunnet se ind i selve kundalini energien vandring igennem min egen og klienters krop. Derfor var det med en måben og dyb taknemmelighed, at min lærermester til min eksamen kaldte kundalini healing som et af mine største specialer.

Kundalini er en kraft, som ligger sovende i dit rodchakra, indtil det aktiveres. Kundalinienergien kan aktiveres hos mennesker, som har sagt ja til at arbejde og udvikle sig på et dybt plan sammen med deres ånd og sjæl i dette liv.

Kundalini kraften består af to energier – en maskulin og en feminin energi, som i en afbalanceret tilstand arbejder sig side om side igennem chakraen i din krop. Hos alle sjæle kan jeg føre energien igennem de 7 klassiske chakra. Men i udvalgte sjæle fører jeg energien igennem 19 eller flere chakra afhængig den enkelte sjæls parathed. Jeg kan på ingen måde forcere energien.

En kundali udvikler sig i den takt, som du er klar til, men jeg har mødt en del klienter, som har fået en spontan kundalini rejsning og en meget skæv kundalini. Årsagen til denne kundalini rejsning har været meget forskellig.

Det har både været sjæle, som har lagt for meget pres på deres udvikling ved at bruge meditation, tantra og andre teknikker for at vække kundalini kraften til live. Jeg har oplevet en del, som har fået en skæv kundalini efter et kæmpe chok/traume. Jeg har oplevet klienter, som har været i hænderne på healere, som simpelthen ikke ved, hvad de sætter i gang. Jeg har haft klienter, som har fået udløst kundalini rejsningen hos tantramassører, som ikke har nok erfaring i at tæmme kundalinien. Jeg har oplevet en del kvinder, som har fået en voldsom skæv kundalini ved at være involveret med den forkerte mand. Og sidst men ikke mindst så har jeg oplevet mange, hvor deres lærermester bevidst eller ubevidst har gjort deres kundalini skæv, da de blev for talentfulde. Andre kan få en skæv kundalini ved brug indtagelse af stoffer.

Symptomerne på en skæv kundalini kan være:

Psykisk ubalance

Forvirring

Rastløshed

Gråd

Uro i hele kroppen – men mange oplever det omkring underlivet op opad i kroppen eller ned i benene

Søvnløshed

Hvis du er i tvivl om, om din kundalini er skæv, så er du altid velkommen til at skrive til mig.

 

Jeg har arbejdet med kundalini afbalancering i 9 år og har erfaret, at den bedste måde at få bragt kundalikraften i balance er ved at få to healinger med 4-5 uger imellem. I dagene efter hver healing er jeg til rådighed, hvis du oplever store symptomer efter healingen. Jeg kan kontaktes på sms og så går jeg ind og støtter den proces, som er igangsat i dig.

Prisen for 2 healinger incl støtte i dagene efter hver healing koster 1500 kr.

Healingen kan både foregå fysisk i Auning på Djursland eller som fjernhealing. Begge dele virker lige så powerfuldt.