Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Healings duftsæt med krystaller til personlig healing og transformation

Dette sæt er specielt udviklet til at fungere, som et støttende redskab i hverdagen til særlig sensitive.

De 8 dufte arbejder med hver deres område og er specielt indviet til at hjælpe den enkelte med at forløse, støtte og rumme de processer man end måtte være i.

Duftene arbejder på den måde, at man vælger den man føler sig tiltrukket af, åbner og dufter den alt det man har brug for.

Hver olie er blandet med jojoba olie med en 2% opløsning, som egner sig til daglig brug og kan bruges af alle alders grupper på forsvarlig vis.

I det at olien er opblandet kan man derfor også smøre den på sig, eller på noget for en større effekt. Der er dråbe dispenser i toppen, hvor du med lethed kun får de dråber du har brug for.

Emnerne som duftene støtter med er:

Afslapning
Omsorg
Magi
Tro
Kærlighed
Styrke
Mod
Ro

Når du dufter til flasken bruger du dit åndedrag, til at trække den healende duft ind i din krop med din ånd og sjæl. På denne måde får man en dyb healing indefra og ud. Jeg bruger selv et andet duftesæt til alle mine klienter og healinger.

Med i sættet hører der også 3 krystaller med, som har hver deres magiske, støttende og forløsende effekt.

Krystallerne som er med er:

Silicium
Grøn jade
Hypersten

Sættet kommer i et robust etui.

Hver flaske indeholder 10 ml opblandet olie.

Bemærk at hvis du har en tendens til hud allergi, så test olien eller undersøg om du er allergisk. Det er sjældent at mennesker får allergiske reaktioner af olien. Ved du allerede at du er allergisk, er det muligt at lave olien i en anden bærende olie.

Med i sættet følger der en kort beskrivelse, af hvordan du bruger sættet og hvad det indeholder. Der står yderligere hvad hver flaske indeholder.

Læs nogle af vores tilbagemeldinger på sættet

Hej Sophia og Aron ❤
Lige en lille update herfra (og olierne). De har gjort sit indtog godt! Jeg bruger dem dagligt. Både hvor jeg dufter til dem fra flaske, men også til udvortes brug. Jeg synes de kan noget forskelligt ved brug af duft fra flaske og ved udvortes brug.
Jeg går igennem meget angst som skal renses ud i og heales, både fra dette liv, men også gammel angst fra tidligere liv. Der er olierne virkeligt en helt eminent støtte for mig i at bevare roen, troen og modet til at få arbejdet mig igennem det. Og når jeg skal have mig en lille selvkærlig, afslappende pause elsker! Jeg at bruge dem udvortes på håndled og tindinger. Jeg glæder mig til at se hvad- og hvor de ellers tager mig hen ❤

Hej ? Lige en tilbagemelding på det skønne duft sæt jeg modtog for en måneds tid siden. De er hver og en fantastiske og jeg bruger dem i forskellige situationer. Jeg er stor fan af kærlighed (selvkærlighed) og magi. Jeg har ofte disse i lommen eller hvis jeg kører bil og får en indre uro. Et par dybe “snus” og kroppen falder hurtigere til ro igen. Jeg er fan og kan kun anbefale disse skønne dufte. Knus J