Din Kurv

Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Om krystaller

Krystaller har fra tidernes morgen været brugt til magiske ceremonier. I kirker og hos de kongelige indgår krystaller i hellige ritualer i form af smykker, kors og sceptre.

Shamaner og andre healere har brugt krystallernes healende vibrationer i mange århundrede. I mange shamanske traditioner har shamanen fået lagt en krystal ind under huden på udvalgte chakra eller på håndleddene for at forstærke shamanens kraft og for at beskytte healeren mod mørket.

Denne krystal overdrages til shamanens nøje udvalgte efterfølger ved dennes død. Jeg har mødt flere shamaner, som har disse magiske redskaber i deres krop den dag i dag.

Krystaller indgår også i noget af det mest avancerede elektronik som ure og computer chips, da krystaller har en stærk vibration, der forstærker energi og krystaller kan lagre mange informationer.

Sten og krystaller kan på ingen måde erstatte besøg hos lægen. Så hvis du er alvorligt syg – både fysisk og psykisk, så anbefaler jeg altid, at du opsøger professionel hjælp.

For mig kan sten og krystaller være magiske redskaber, som kan være med til at understøtte din udvikling. Krystaller har målbare vibrationer ud fra deres sammensætning af mineraler. Denne vibration sætter en vibration i gang i det vand, som du har i din krop. Derved igangsættes der en for mig healende proces, der både påvirker din fysiske og psykiske krop.

Alle mine krystaller, sten og kraftting er nøje udvalgt af mig ud fra deres vibration og energi. Jeg laver en indvielse af alle de ting, som jeg sælger, så jeg altid kan stå inde for det magiske redskab, som du har valgt at købe.

Ved ceremonien fylder jeg mine varer med healing, kraft og kærlighed. Jeg renser krystallen og beder den om at rense sig selv, så den følger din proces. Så når du modtager en vare fra mig, så er den klar til brug. Der er ingen behov at rense din krystal, før du tager den i brug.

Hvis du selv mærker, at du har lyst til at rense dine sten, så vær opmærksom på at visse sten på ingen måde kan tåle vand.

Mange renser deres sten ved at lægge dem i fuldmånelys. Andre bruger selenit. Man kan også rense sten ved at lægge dem i salt, ris eller lægge dem i en pose og grave dem ned i jorden. Mærk hvad der er din sandhed.

Når du køber nye krystaller, så anbefaler jeg altid, at du inddrager en krystal ad gangen. Så udvælg en ny sten ad gangen at arbejde med. Grunden til at jeg anbefaler dette er, at du ofte kan blive overvældet ved at inddrage for mange nye energier på en gang.

Jeg arbejder med dem ved at bære dem som vedhæng, i min BH eller i min lomme. Jeg går primært med sten om dagen, da mange sten kan være voldsomme at arbejde med om natten og derved kan stenens energi forstyrre din søvn.

Bed stenen om at hjælpe dig. Bed den om at tage nogle af de følelser, som du har svært ved at rumme. Bed evt om at få de indsigter, som følelsen har til dig. Bed stenen om at fylde dig med ro, håb eller hvad du har brug for.

Rigtig god fornøjelse med arbejdet med dine magiske skatte.

 

 

Sophia Ayoanna