Køb for minimum 500 kr og få dit køb sendt gratis.

Becoming U

I september 2019 fik jeg en stor og meget overraskende besked fra mine guider. At jeg nu var klar til at få downloadet min egen healingsform. Navnet på healingsformen er Becoming U og at jeg selv skulle igennem processen sammen med Stephan for at få den downloadet for at kunne give den videre til mange af de sjæle, som længes efter at blive hele på alle planer.

Beskeden kom i forbindelse med min søgen efter vores nye bolig. Vi var ude at se en bolig, som på alle planer levede op til vores drømme, men noget i mig voksede. Det var en kæmpe modstand på boligen. Og efter en dyb kiggen indad opdagede jeg, at det som blokerede for at realisere min drøm om en ny bolig var følelsen af på ingen måde at fortjene. Jeg fortjente ikke at have en bolig med plads til at udfolde alle mine drømme. Jeg fortjente ikke at have nok penge. Jeg tjente ikke at give mig selv ro. Jeg fortjente ikke at være uden bekymringer.

Indsigterne gjorde mig vred, ked af det og frusteret. Jeg havde arbejdet så meget med mig selv i mange år og havde kigget dybt ind i mig selv og gamle liv, og hvorfor havde jeg så stadig dette tema i mit liv? Jeg havde ingen problemer med at manifestere disse ting for andre. Jeg satte andre menneskers behov foran mine gang på gang. Og bagefter kunne jeg slet ikke forstå, at jeg udvandede mig selv og min kraft på den måde.

I september og oktober gik Stephan og jeg igennem 3 healinger, som jeg fik kanaliseret og det satte en meget stor transformation i gang. En ny healingsform blev skabt og resultaterne var vilde. I november havde jeg udvalgt 10 prøvekaniner til healingsformen. 5 fysiske klienter og 5 klienter, som modtog healingsformen via fjernhealing. Og klienterne har oplevet store forandringer efter healingsforløbet.

 

Becoming U består af 3 healinger. Der går 3-4 uger mellem hver healing.

Hver healing indledes med en kort snak. Under snakken taler vi om de steder, hvor du på ingen måde føler, at du fortjener. Vi snakker om temaer og følelser, som fylder i dit liv her og nu. Hvad der hele tiden spænder ben for dig.

Efter snakken går selve healingen i gang.

Ved den fysiske healing placeres du på en briks, hvor jeg vha lyde, dufte og berøring på kroppen arbejder med healingsformen. Ved fjernhealingen beder jeg dig lægge dig ned eller sætte dig ned og tage imod i hjertet.

Healingen arbejder meget med gamle liv – men også med dette liv. Under hver healing heales/forløses traumer og sår fra gamle liv, hvor du har måtte leve i skyggen. Hvor grundfølelsen har været IKKE at fortjene. Det kan være, at du har måttet ofre kærlighed, det at stå i dit eget lys og kraft. Det at du har måttet leve i skjul. Det at du har måttet leve i dyb fattigdom. Der forløses omkring 4 liv pr session.

De åbner sig i den rækkefølge, som du er klar til. Der fjerner gift, sort magi og dybe følelser, som sidder fast i dit system, så du i dette liv kan fortjene at være lige nøjagtigt den, som du er kommet her for at være.

Jeg går ind og forløser afhængighed i dig. Det kan være en fysisk afhængighed eller en adfærd, som er destruktiv i dig, som du har brug for at få forløst.

 

Der arbejdes med sjælshentninger under 2. og 3. session. Sjælshentning er en teknik, for dele af din sjæl bringes tilbage til dig. En del af din sjæl, som har forladt dig under store chok og traumer både i dette og gamle liv. Din sjæl vil altid guide mig i retningen af de dele af dig, som er klar til at integrere sig med dig.

 

Nogle af deltagerne har haft behov for to opfølgende samtaler og healinger. Så det korte forløb strækker sig over 3-4 måneder med 3 sessioner. Det længere forløb strækker sig over 5-6 måneder med 5 sessioner i alt.

 

Prisen for en session ved en fysisk healing er 600 kr pr gang. En fysisk healing tager 1-1,5 time

 

Prisen for en fjernhealingssession er 500 kr pr gang. Det tager cirka 1 time incl telefonsamtale.

 

Du skal forvente, at healingerne igangsætter en proces i dig. De sjælsdele, som har forladt dig under store chok og traumer, skal bruge tid, blidhed og rummelighed i dig for at kunne integrere sig fuldt i dig. Så du vil i perioder kunne føle dig hudløs og sårbar. Du vil mærke nye sider vokse frem i dig, som har længtes for at blive set, så du kan stå stærkt og autentisk i dig selv og din sjæls væren.

Hvis du føler, at der er for meget støj og uro i dit system, så kan vi altid tage en snak mellem sessionerne. <3

Hvis du føler, at dette kunne være noget for dig, så kan du kontakte mig i en privat besked her på facebook. Du kan også sende en sms til mig på 25116253, og så vil jeg kontakte dig for at aftale en tid til healing.

 

Her er feedback fra en af deltagerne <3

 

Jeg synes på alle plan, at det at modtage denne healingsform har været fantastisk, forløsende, oplysende og transformerende.

Jeg kan ikke huske, hvornår der sidst har været så meget udvikling på så kort tid for mig. Det har været intenst, men på ingen måde for meget. Jeg kan og vil på alle plan anbefale denne healingsform til dem, som er klar til at arbejde med sig selv, se sig selv og sine behov dybt i øjnene.

 

Hvad vi fortjener, hvad vi er skabt til og hvad vi kan drive denne mulighed, som livet er til.

 

Denne healing har efterladt mig med mere selvkærlighed, mere tro på mig selv, meget mere kontakt til mig selv, mine engle og guider og med en eventyrlyst, som jeg har savnet de seneste år. Jeg føler mig klar til at indtage verden, som den jeg er, og af hjertet tak for det.