Shopping Cart

Gratis fragt ved køb for over 500 kr.

Becoming U

I 2019 blev jeg opmærksom på et mønster i mig, som gentog sig igen og igen. Jeg blev tilbudt den ene drømmebolig efter den anden, men jeg kunne ikke sige ja. Efter frustration, gråd og stor irritation fik jeg indsigten, at jeg med baggrund i gamle liv simpelthen ikke følte, at jeg fortjente at have det godt – boligmæssigt, økonomisk og på andre områder. Kort efter indsigterne fik jeg kanaliseret healingsformen Becoming U, som jeg med stor succes har brugt på mig selv, min familie og et stort antal klienter, som også har oplevet at blive sat fri og blive transformeret på et dybt plan.

Becoming U består af 3 healinger. Der går 3-6 uger mellem hver healing.

Hver healing indledes med en kort snak. Under snakken taler vi om de steder, hvor du på ingen måde føler, at du fortjener. Vi snakker om temaer og følelser, som fylder i dit liv her og nu. Hvad der hele tiden spænder ben for dig? Vi snakker også om, hvad det er, som du drømmer om.

Efter snakken går selve healingen i gang.

Ved den fysiske healing placeres du på en briks, hvor jeg healer dig ved hjælp af dufte og healing på udvalgte punkter på kroppen. Ved fjernhealingen beder jeg dig lægge dig ned og sig ja i hjertet til at modtage healingen.

Healingen arbejder meget med gamle liv – men også med dette liv. Under hver healing heales/forløses traumer og sår fra gamle liv, hvor du har måtte leve i skyggen. Hvor grundfølelsen har været IKKE at fortjene. Det kan være, at du har måttet ofre kærlighed, det at stå i dit eget lys og kraft. Det at du har måttet leve i skjul. Det at du har måttet leve i dyb fattigdom. Der forløses omkring 4 liv pr session.

De åbner sig i den rækkefølge, som du er klar til. Der fjerner gift, sort magi og dybe følelser, som sidder fast i dit system, så du i dette liv kan fortjene at være lige nøjagtigt den, som du er kommet her for at være.

Jeg går ind og forløser afhængighed i dig. Det kan være en fysisk afhængighed eller en adfærd, som er destruktiv, som du har brug for at få forløst.

Der arbejdes med sjælshentninger under 3. session. Sjælshentning er en teknik, hvor dele af din sjæl bringes tilbage til dig for at gøre dig hel. En del af din sjæl, som har forladt dig under store chok og traumer både i dette og gamle liv. Din sjæl vil altid guide mig hen til de dele af dig, som er klar til at forene sig med dig.

Nogle af deltagerne har haft behov for to opfølgende samtaler og healinger. Så det korte forløb strækker sig over 3-4 måneder med 3 sessioner.

Det længere forløb strækker sig over 5-6 måneder med 5 sessioner i alt.

Prisen for en session ved en fysisk healing er 600 kr pr gang. En fysisk healing tager 1-1,5 time

Prisen for en fjernhealingssession er 500 kr pr gang. Det tager cirka 1 time incl telefonsamtale.

 

Du skal forvente, at healingerne igangsætter en proces i dig. De sjælsdele, som har forladt dig under store chok og traumer, skal bruge tid, blidhed og rummelighed i dig for at kunne integrere sig fuldt i dig. Så du vil i perioder kunne føle dig hudløs og sårbar. Du vil mærke nye sider vokse frem i dig, som har længtes for at blive set, så du kan stå stærkt og autentisk i dig selv og din sjæls væren. Når du tillader dig at ændre din måde at være i Verden på, kan du i perioder føle, at du er egoistisk. Men det er på ingen måde egoistisk at vælge dig selv til. Det er noget af det vigtigst, som du kan gøre på din rejse.

Hvis du føler, at der er for meget støj og uro i dit system, så kan vi altid tage en snak mellem sessionerne. <3

Hvis du føler, at dette kunne være noget for dig, så send mig endelig en mail på kontakt@heartofdreams.dk . Du kan også sende en sms til mig på 25116253, og så vil jeg kontakte dig for at aftale en tid til healing.

 

Her er feedback fra en mine klienter <3

Jeg synes på alle planer, at det at modtage denne healingsform har været fantastisk, forløsende, oplysende og transformerende.

Jeg kan ikke huske, hvornår der sidst har været så meget udvikling på så kort tid. Det har været intenst, men på ingen måde for meget. Jeg kan og vil på alle planer anbefale denne healingsform til dem, som er klar til at arbejde med sig selv, se sig selv og sine behov dybt i øjnene.

Hvad vi fortjener, hvad vi er skabt til og hvad vi kan drive denne mulighed, som livet er til.

Denne healing har efterladt mig med mere selvkærlighed, mere tro på mig selv, meget mere kontakt til mig selv, mine engle og guider og med en eventyrlyst, som jeg har savnet de seneste år. Jeg føler mig klar til at indtage verden, som den jeg er. Af hjertet tak for det.