Ho wood olie

40,00 kr.810,00 kr.

Denne æteriske Ho Wood olie er dampdestilleret fra grenene og træet fra Cinnamomum camphora-træet, der vokser i Kina. Med sin træagtige, blomstrede og kamferagtige duft er Ho Wood olie en smukt duftende træolie, der har en vis kemisk lighed med rosentræsolie.

Krystalguidning

Er denne verden ny for dig eller er du i tvivl om, hvilke krystaller som er gode for dig? Så kan jeg guide dig.

Olien er

100% Naturlig

100% Vegansk

Høstet bæredygtigt

Rapporterede fordele og anvendelser

Kamferindholdet i Ho Wood resulterer i en kølende fornemmelse, når den anvendes topisk.

Følelsesmæssigt og energetisk er Ho Wood kendt for sine beroligende virkninger og bruges til behandling af depression.

Den anses for at være “fredens olie” og dens smukke, frugtagtige duft er jordnær og dybt afslappende, og den fjerner angst, forvirring og melankoli.

Ho Wood har et ekstremt højt indhold af beroligende Linalool og er fremragende til at fremme et fredeligt og afslappende miljø.

DELE AF PLANTEN BRUGT

Træ

SYNONYMER

Cinnamomum camphora linalooliferum
Cinnamomum camphora var linalool
Cinnamomum camphora ct linalool

FÆLLES NAVNE

Kamfertræ, kamferlaurbærtræ

EKSTRAKTIONSMETODE

Dampdestilleret æterisk olie

OPRINDELSE

Taiwan

NOTE KLASSIFIKATION

Mellemnote

INCI Navn

Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil

Deklaration om allergener

Denne olie indeholder 3 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Linalool, Limonene, Geraniol

Generelle sikkerheds oplysninger

Aldrig indtag æteriske olier internt.

Brug aldrig ufortyndet på huden.

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier.

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr – mange dyr kan ikke tåle flere former for olier.

Brug aldrig olien på et følsomt sted.

Yderligere information

Mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml