Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Wulfenit

Denne sten vil harmonisere dine følelser, så du er afbalanceret. Den vil bringe passion ind i dit liv og være med til at heale forhold i dit liv – som i kærlighed, familie og jobmæssige relationer. Den vil vise dig at hver positiv følelse har en negativ modpol. Så du kan rumme begge dele i dig, så det er muligt at føle begge modpoler stærkere.

Den arbejder intensivt med dit hara chakra og dit solar plexus, og den arbejder med at forløse store blokeringer både følelsesmæssigt og i det at tage sin kraft ind. Den vil heale dig, så du tør åbne op for din seksuelle kraft. Den opmuntrer dig til at udtrykke dine sande følelser uden at du kommer til at såre andre.

Wulfenit får dig til at acceptere negative følelser og situationer ved at se dem fra et højere perspektiv. Den er god til mennesker, som kommer følelsesmæssigt ud af balance, da de er bange for negative følelser som vrede, frygt og andre negative følelser. Den får dig i forbindelse med dine negative følelser og hjælper dig med at udtrykke dig, så du kan forløse alt, hvad der skaber denne følelse i dig.

Den stabiliserer din seksuelle energi og din seksualitet.

Den vil bringe ro i et forhold, hvor er forvirring mellem partnerne.

Den vil hjælpe dig, hvis du ofte tøver eller bliver fanget i frygt.

Tag denne sten i hånden under meditation for at aktivere din power og vilje. Den vil få dig til at se, hvad du gerne vil have og dermed få dig til at handle for at komme i mål.

Den vil støtte dig i dine kreative processer.

Denne sten er fantastisk, når du arbejder med hvid magi og især i rituelle sammenhænge. Den forstærker det rituelle arbejde og den vil downloade viden omkring magi og ceremonielle ritualer fra gamle liv. Denne visdom kan omsættes i praksis i dette liv.

Denne sten vil sætte ild til passion og manifestere dine visioner og drømme. Den gør det nemmere for dig at rejse fra det fysiske niveau til det psykiske, spirituelle og intuitive. Den giver dig adgang til fortid, nuet og fremtiden, så du kan kommunikere med den spirituelle verden på det højeste niveau.

 

Se vores udvalg af Wulfenit