Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Wagnerit med pyrit og triplit

Denne sten er meget sjælden.

Den vil styrke dig i at være social og møde din omverden med forståelse. Den får dig til at se det sjove i tingene, være humoristisk og nyde at grine. Den får dig til at slippe din døs, følelsen af at være forkert, angst og anspændthed.

Den løfter dit intellekt og fylder dig med en masse ideer. Den booster din selvtillid. Wagnerit m.fl. øger dit energiniveau og kreativitet. Den får dig til at være fokuseret og målrettet ift de opgaver, som du ønsker at fuldføre. Den hjælper dig med at nå de mål, som du har sat for dig selv ved at øge din vedholdenhed og udholdenhed. Den understøtter dig i at leve et mere sundt og afbalanceret liv.

Fysisk styrker kombinationen af disse 3 sten dine lunger, astma og bronkitis. Den beroliger dit fordøjelsessystem. Den hjælper dig med at komme dig, når du har overskredet dine fysiske grænser og er ramt af træthed og er udmattet.

Denne sten kan forberede dig på astralrejser. Den kan forberede dig på at komme i den tilstand, men den kan ikke alene bringe dig i den tilstand. Den beskytter dig for negativ energi.

Stenen forbinder dit rod-, hjerte- og kronechakra. Den vil styrke dig i at manifestere det, som er god for dit hjerte og dit højeste selv. Den styrker dig i vigtigheden af, at vi styrker os alle ved at vi styrker os selv. Den forbinder dig også med din sjæl

 

Se vores udvalg af Wagnerit med pyrit og triplit