Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vogel krystal

Den har 12 facetter og tallet 12 står for afslutning af cyklusser og symboliserer også antallet af stjernetegn og måneder i året.

Den har direkte adgang til dit æteriske legeme – auralaget, som sidder tættest på din krop. Æterlegemet indeholder energien for din livskraft og vitalitet. Sygdommen aftegner sig først i æterlegemet. Senere bliver sygdomme synlige i din fysiske krop. Denne powerfulde healerstav afbalancerer, renser og sender lys i i dette legeme.

Du bruger Vogel staven til healing af aktuelle problemer i den fysiske krop. Den kan hjælpe dig med at komme tilbage til stadiet med optimalt helbred og velvære i kroppen. Den tager energien fra den feminine og modtagende ende af staven – den største spids og overfører energien til den modsatte spids (den maskuline del af staven som også er den mindste). Den fungerer ligesom en højest effektiv laser, som leder energien derhen i kroppen, som du har brug for for at komme i balance. Den er eminent til at fjerne uønsket og laverevibrerende energi i dine energilegemer omkring kroppen.

Den forstærker højtvibrerende healingsenergi og leder det både ind i dit liv og din healingspraksis.

 

Se vores udvalg af Vogel krystal