Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Visokalcite

Visokalcite er det navn som denne magiske sten er blevet døbt, navngivet efter det sted den er fundet i Bosnien ved Visoko.

Det er en calcit som indeholder 7 forskellige mineraler, og er udgravet ved foden af de bosniske pyramider.

Mineralerne som krystallen kan indeholde er:

Klar kvarts, Grøn calcit, Mangano calcit, Orange calcit, Hvid calcit, Citrine og Zoisite

Kun meget lidt ved man omkring dette sted, men en ting ved man med sikkerhed – pyramiderne er de største og ældste i verden.

Krystallen virker som en form for stamcelle, som sætter dig i stand til at forbinde dig med din indre essens, og sætter en nulstilling i gang – sådan at en større healings process kan begynde.

Den har evnerne til at heale dit dna og omprogrammere dig på celle.

Det er en krystal som har en afbalancerende effekt på alle dine chakraer. Den går ind og healer på dit immunforsvar, stabilisere dit blodomløb og er fantastisk til at hjælpe imod stress, da den skaber en dyb indre ro.

Pyramider har mange formål, men af dem er at stabilisere jordens og de omkring liggende energier. Ved hjælp af naturlige energi spiraler, som disse pyramider skaber, sætter de gang i store processer og arbejder med at hæve frekvensen i de ting de berører.

På samme måde har denne krystal, været direkte påvirket af disse pyramider i mange tusinde år. Du vil derfor oplevede den samme effekt på din energitiske krop, at du oplever en større balance, men også at du kan gå dybere i processer, hvor du kan smide de lag der ikke tjener dig mere, til fordel for at din frekvens stiger.

Disse krystaller er ikke mindst fantastiske til alt form for energi arbejde, især hvis man arbejder med healing.

Du kan herunder finde beskrivelser for de enkelte ting, som krystallen kan indeholde.

Bjergkrystal

Bjergkrystal har en meget stærk vibration. Den har stærke metafysiske egenskaber og er en af de krystaller, som er nemmest at kode.

Vibrationen fra bjergkrystal er meget høj. Den forstærker energien i de andre sten. Den arbejder godt med dit sjælsstjernechakra, som sidder over dit hoved. Denne sten forbinder dig med din sjæl og din ånd og arbejder med den hvide stråle.

Den bringer klarhed i din kommunikation, så du kan kommunikere din sandhed fra hjertet af. Den får dig til at tænke mere klart.

Bjergkrystal er oplagt at kombinere med dine healerevner.

Den healer alle chakra, beskytter din aura og udvider dit energifelt omkring kroppen.

Den vil styrke din kontakt til de højere riger, så du er i tættere kontakt med engle og andre guider.

Calcit grøn

Dette er en harmoni sten. Den stimulerer balancen mellem ying og yang. Din indre mand og kvinde. Dine følelser og dit intellekt.

Hvis du skaber balancer mellem dine tanker og følelser, banes vejen til kosmisk indsigt. Det kommer i små glimt, men det er det højeste, du kan opnå på dette udviklingstrin.

Dette er også en hjertesten, der påvirker det fysiske og psykiske hjerte. Den hjælper dig med at kommunikere alt det, som foregår i dit hjerte, så du kan opnå den balance, der skal til for at kunne give og modtage kærlighed i lige stor målestok.

Astma og allergi er som regel frembragt af følelser, der er tilbageholdt i hjertet. Lider du af en af disse sygdomme så prøv at arbejde med denne sten. Den vil rense ”giftstofferne” ud af dit system. Den lukker op for alt det, som er blevet tilbageholdt eller fortrængt.

Den har også en god indvirkning på sportsskader, knogler, led og gigt.

Calcit mangano

Denne sten minder energimæssigt om blonde agat. Den er rolig, kærlig og hjælper dig til at slappe af.

Den kan være en god hjælp ved meditationer – den hjælper dig med at slippe tankerne og kontrollen under meditationen.

Den kan hjælpe dig med at skrue ned for følelsen af stress. Har du en periode med meget stress så prøv at lægge den under hovedpuden. Denne sten arbejder med dit hjertechakra.

Calcit ild

Er tingene kørt af sporet for dig, og trænger du til at starte på en frisk, hvor du ikke havner i det gamle mønster eller den gamle situation, så prøv denne sten.

Den er god at have ved hånden for dem, som har svært ved at leve i nuet, fordi tankerne og følelserne konstant får dig væk fra harmonien.

Med ild calcit vil du føle, at der kommer mere glæde, ro og balance i din dagligdag. Det er altså en sten, der er guld værd i langt de fleste læreprocesser her i livet især, hvis det handler om kontrollen og begæret her i livet.

Calcit hvid

Hvid calcit symboliserer kærlighed, skønhed, lys og giver dig en følelse af at være beskyttet ”fra oven”.

Hvis du arbejder med hvid calcit, bliver du i stand til at handle i sand kærlighed i bevidsthed om, at du er forbundet med noget større – med universet. At du virker som kanal for universets kærlighed, hvilket vil give dig tryghed og tillid til livet og dig selv.

Den fylder dig med følelsen af, at du er elsket, at du er værd at elske, og at du aldrig er alene.

Den fylder dig med kærlighed, som gør, at du bliver i stand til at tiltrække kærlighed udefra. Den er næsten altid fyldt med regnbuer, som symboliserer det allerhøjeste guddommelige lys.

Den er velegnet til alle typer healing, da vi alle har brug for at føle os elskede og gode nok, trygge og fulde af tillid til os selv og livet. Hvid calcit er en sand ven gennem svære perioder af livet.

Den er forbindelsesled til dig højere selv. Den får dig til at vokse og udnytte de muligheder og chancer, der dukker op. Ved meditation og healing vil den forstærke din fornemmelse af andre stens energi.

Citrin

Citrin findes i to udgaver. Brændt citrin og alm citrin. Brændt citrin er skabt ved at opvarme ametyst, så den skifter farve fra lilla til gullig. Den ægte citrin er skabt af Moder Jord, og jeg forhandler kun ægte citrin.

Citrin er en fantastisk healersten, som styrker dig i at manifestere overflod. Den kan hjælpe dig med at forløse frygt og angst.

Den hjælper dig med at tænke klart og bringe glæde og positive ting ind i dit liv.

Brug citrinen til at tiltrække de ting i dit liv. Tiltrækningskraften forstærkes af, at du bruger positive bekræftelser.

Den vil hjælpe dig med at være beslutsom om, hvad du vil bringe ind i dit liv. Den tillader dig at slippe frygt. Den vil åbne op for at du tiltrækker gode ting i dit liv.

Den vil styrke dig i at udvikle din intuition.

Zoizit støtter og stimulerer din identitet, din tro på dig selv. Den går ind i dit hjerte, hvor den løsner op for din glæde og tro på, at alt hvad du ønsker dig, kan du også opnå.

Den vil hjælpe dig med at føre dine inderste ønsker ud i livet. Til at manifestere dit hjertes ønsker i den fysiske virkelighed. Når du virkelig tror på, at du kan få tingene til at lykkes, så vil disse ønsker nemlig uundgåeligt begynde at afspejle sig i den ydre verden, og derved vil du opleve, at alt faktisk kan lade sig gøre.

Denne sten vil samle alle dine splittede følelser. Den vil centrere dig og trække de energier, du har bundet andetsteds, tilbage til dig, så du kan få samling på dig selv og dine kræfter. Derefter vil den intensivere dine kræfter, så du kan rette dem bevidst og målrettet ud i verden.

 

Se vores udvalg af Visokalcite