Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Uvarorit granat

Denne sjældne krystal har en stærk energi, som styrker din evne til at manifestere og vækste din overflod.

Den har en stærk hjerteenergi, som styrker din evne til at skabe kærlige bånd i dine forhold.

Den styrker dit solar plexus og får dig derigennem til at handle ud fra netop det, som skaber overflod for dig.

Uvarorit er fantastisk til dig, som bruger meget tid med dig selv og føler dig ensom. Vibrationen vil hjælpe dig med at heale denne tunge og ofte skamfulde følelse i dig, så du kan begynde at handle anderledes.

Den styrker dig i at tænke klart. Den bringer dig de ting, som du virkelig har behov for. Den stimulerer din selvtillid og spreder kærlighed ud på alle områder i dit liv.

Den giver dig en dyb følelsesmæssig healing og får dig til at omfavne det, som livet har til dig. Hvis du går med en grundfølelse ikke at fortjene mere i og ad livet, så hjælper den dig med at opløse disse stærkt begrænsende
overbevisninger og følelsen af uværdighed. Det kan være med til at tiltrække kærlighed, velstand og overflod på alle områder af dit liv.

Uvarorit styrker din spirituelle healing ved at bringe fred til din sjæl og berolige hele dig. Igennem dens arbejde med hjerteenergien så viser den dig stien for din sjæl og får dig til at komme dig over problematikker i dit liv, som skaber frustration og stress.

Den kan hjælpe dig ind til at mærke, hvad der på et spirituelt plan er planlagt for dig, før du blev inkarneret. Den vil vise dig, hvordan du på den bedste måde kan opnå de ting, som din sjæl har planlagt for dette liv.

Uvarorit bringer dig fred og sindsro, når du står overfor problemer i dit forhold. Den forstærker intime forhold ved at forbinde de to parter på sjæls og åndsplan. Ved at denne forbindelse opnås, så kan i begge bevæge jer fremad med en langt større og ubevidst forståelse for og af hinanden.

Den får dig til at føle dig glad og fyldt op i dit eget selskab.

 

Se vores udvalg af Uvarorit