Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Tanzanit

Tanzanit er en af de mest kraftfulde healere til spirituel healing. Den har en meget høj vibration og har stærke metafysiske egenskaber.

Denne sten er med til at styrke udviklingen af dine spirituelle evner, så denne sten er en naturlig følgesvend, hvis du overfor springet til at turde leve af dine spirituelle evner.

Tanzanit kaldes også en transformationssten, der er forbundet med den violette flamme.

Den violette blå udgave af denne sten skaber en stærk forbindelse imellem dit hjerte chakra, det 3. øje og dit halschakra. Forstærkelsen af forbindelsen imellem disse 3 chakra gør, at du vil se på Verden med helt nye øjne.

Den er med til at accellere din spirituelle vækst. Den får dit sind til at arbejde direkte sammen med dit hjertes stemme. Den skaber også forbindelse til dit højere hjertechakra, som ligger imellem dit hjertechakra og dit halschakra. Det vil styrke din følelse af at være forbundet med guddommelig kærlighed.

Som før nævnt styrkes dit halschakra og dermed også din evne til at kommunikere. Især evnen til at kommunikere direkte fra dit hjerte og dermed føles du dig stærkere, mere ægte og dine ord vil tages imod på en helt anden måde af modtageren.

Sæt dig og mediter med denne sten i venstre hånd og lad den violette flamme stråle ned igennem din krop fra dine højere chakra og ned igennem kroppen. Så alle chakra bringes i balance. Du opnår en healing og forbindelse til dit spirituelle dig og dine spirituelle evner som klarhøring, klarføling og klarsyn. Evner som klarduft og smag kan også blive aktiveret.

Tanzanit vil som før nævnt understøtte din transformation, men den vil også heale dybe karmiske problemer, som du måske ikke engang er klar over, at du har og at de påvirker dit liv i en negativ retning.

Jeg anbefaler altid, at du går med en sten, som giver grounding sammen med tanzanit.

 

Se vores udvalg af Tanzanit