Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Spider web jaspis

Den vil justere og afbalancere hele dit væsen.

Den har en foryngende energi og vil være en stærkt beskyttende krystal for dig – både i dit hjem men også under din spirituelle rejse.

Spider web jaspis vil fordrive mørke, negativitet og dårlige vibrationer. Den vil beskytte dig mod negativitet fra andre mennesker, så de på ingen måde har indflydelse på dig.

Den fylder dig med en afslappende energi og blidhed. Den forstærker din evne til at sætte farten ned og virkelig at kunne slappe af.

Spiderweb jaspis er god til at stabilisere din aura, dine energier og grounde dig, når du arbejder med healing på mange planer.

Den vil infuserer dig med en følelse af medfølelse og venlighed. Den vil få dig til at være mere blid i din kommunikation og handlemåde – både overfor dig selv men også overfor andre sjæle.

Den bringer dig glæde og tilfredshed. Den vil vise dig alt det, som du er taknemmelig for – også når du har svært ved at se det i en svær situation.

Den vil vise dig, hvordan du tager dig af dem, som du elsker uden at du bliver følelsesmæssigt, fysisk, mentalt eller åndeligt udmattet.

Spiderweb jaspis vil give dig trøst i en tid med sorg og tristhed. Den vil give dig modet til at se konflikter i øjnene, så du kan komme igennem dine udfordringer.

Den vil fylde dig med styrke og mod, som vil hjælpe dig med at skabe blide afslutninger.

Den bringer dig lys og vejledning fra væsener fra andre riger og hjælper dig med at føre disse guidninger og energier ind i dit liv.

Den vil hjælpe dig med at forstå din intuition og indre tanker bedre til at forstå de guider, som du omgiver dig med.

Den bringer dig klarhed og den er blevet brugt af shamaner til at finde årsagen til ubalancer i gamle liv.

 

Se vores udvalg af Spider web jaspis