Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Søstjerne

Søstjerne er en besked om kærlighed fra Universet. Søstjernen er et tegn på en himmelsk energi og kraften fra det guddommelige feminine. Hvis du føler dig fortabt og ensom, så viser dette kraftdyr dig, at du på ingen måde er alene. Store kræfter passer på dig.

Hvis du føler dig slået helt itu, så opmuntrer søstjernen dig til at lægge fortiden bag dig – især negativitet og traumer. Den sender dig håb og balance. Du kan regenerere dig selv, vågne på ny, forny og revitalisere. Se det som en genfødsel – et nyt kapitel i dit liv.

Den vil støtte dig i at komme dig over udfordringer, healing og genoptræne. Du vil blive taknemmelig for dele af dit liv og du vil tænke anderledes – de rigtige tanker, de rigtige ord og gøre de rigtige ting.

Den vil også hjælpe dig, hvis du har mistet kontakten til din intuition og mavefornemmelse. Lad være med at overtænke tingene. Slip og bare gør. Luk øjnene og tag det første skridt og bare fortsæt.

Søstjernen opmuntrer dig, når du har mistet kontakten til din kreative del af dig. Den giver dig klarhed ift dine beslutninger og får dig til at stole på dig selv påny

 

Se vores udvalg af Søstjerne