Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Skorpion

Hvis du er tiltrukket af skorpionen, så viser den dig, at der er ting eller mennesker i dit liv, som du ikke længere har det godt med at være i nærheden af. Du må evaluere dine omgivelser med kritiske øjne og slippe gammel bagage. Det kan også dreje sig om rod og manglende flow i dit hjem.

Den minder dig om at tage store skridt mod død og dermed genfødsel, så du kan slippe alt i dig, som ikke længere tjener dig. Den minder dig om at sætte grænser. Den vil få dig til at træffe klare beslutninger om, hvor du vil bevæge dig hen imod i de næste måneder og dermed gå i gang med din rejse.

Skorpionen viser sig også for dig for at minde dig om, at der er lys i mørket. Hvis du kanaliserer din energi og passioner på en positiv måde, så vil du få vist, hvilken retning, som du skal gå, for at nå derhen. Den vil vise dig, at transformation er uundgåeligt, men du vælger selv, om det skal være en rolig eller kaotisk proces.

Hvis skorpionen er dit kraftdyr, så du et menneske med indflydelse, som kan inspirere andre. Du er passioneret i kærlighed og er en god elsker. Så mennesker med skorpionen har et stort seksuelt behov. De vil ofte nyde perioder i ensomhed for derefter at være i intense og passionerede forhold.

Mennesker, som har skorpionen som kraftdyr vil reagere kraftigt, hvis andre mennesker ikke respekterer deres behov for at isolere sig. Det er også mennesker, som er meget beskyttende overfor deres børn. Så nogle gange kan denne beskyttelse forhindre børnene i den læring, som er meningen. Mennesker med skorpionen som kraftdyr er ikke bange for at være sårbare sammen med andre. Deres ord kan virke som et giftigt bid. Deres karisma kan bære dem igennem mange konflikter.

Skorpionen kan minde dig om, hvilke visioner, som du har brug for at slippe for at nye kan få plads. Den kan også minde dig om, at du er på en selvdestruktiv og giftig sti. Så slip smerten og lær at acceptere den situation, som du er i, så du kan slippe den. Først vil du måske benægte situationen, derefter accept og til sidst kan du bevæge dig videre.

 

Se vores udvalg af Skorpion