Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Rubin stjerne

Rubinstjerne stimulerer flowet i dit liv – både i din fysiske krop og i din spirituelle krop. Den hjælper dig med at være mere åben og udtrykke kærlighed – især til dig selv. Den forbinder dig med Kristus energien.

Den indeholder energi fra Atlantis og ypperstepræstinder.

Den er en stor støtte til alle, som har været ude for en form for misbrug. Hvis du hænger fast i en form for afhængighed, som ikke er god for dig. Denne sten giver dig styrke og mod. Den hjælper dig med at forbinde dig med de dele af dig selv, som kan beskytte dig.

Den beskytter dig imod andre menneskers magi, som er skadelig for dig.

Den siges at beskytte dig mod ulykke og dårligt helbred. Den forbinder dig med planeterne Mars og Pluto.

I gamle dage sagde man, at man skal bære en ring med denne sten på højre ring finger, hvis du er højrehåndet eller venstre ringfinger, hvis du er venstrehåndet for at tiltrække overflod og rigdom ind i dit liv. Den vil også styrke dit magiske arbejde, hvis du bruger denne ring på denne finger.

Stjernerubin er god til drømmearbejde. Den forbinder dig også med dit højere selv og dine guider. Den renser uren energi. Den hjælper med at afbalancere dine energilegemer og din fysiske krop. Den fjerner de blokeringer, som gør, at du ikke følger din spirituelle vej.

 

Se vores udvalg af Rubin stjerne