Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Rhodocrosit

Denne sten symboliserer integration. Den forener det spirituelle med det materielle. Rhodocrosit virker rensende, lindrende og blødgørende.

Den får dig til at se gamle og fortrængte oplevelser i øjnene, som du ikke har haft modet til at se på. Den er god til at afgifte kroppen og sindet for gamle ophobede følelser, men også for at forhindre at dette tænke- og handlemønster gentager sig.

Den vil rense hele din måde at være på, alle dine negative tanker og følelser. Når disse er skrællet væk, efterlades du med positive og smukke følelser, så du vil være i stand til at se din egen indre skønhed men også kan se andres indre skønhed.

Den får dig til at huske gamle smertefulde erindringer, men for at du kan give slip på dem. For at du kan tilgive dig selv for at have handlet på denne måde dengang. Du vidste jo ikke bedre. Du vil også have lettere ved at tilgive, hvad andre mennesker har udsat dig for.

De vidste jo heller ikke bedre.

Den har en gavnlig indflydelse på spændinger og nervøs anspændelse. Den har også en gavnlig effekt på infektioner og åndedrætsbesvær.

 

Se vores udvalg af Rhodocrosit