Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Rhodizite

Denne krystal er fra Madagascar og er ret lille i størrelsen.

De er meget powerfulde til at manifestere med, så vær opmærksom på dine tanker, når du arbejder med denne krystal. Den er fantastisk til at forstærke energien i andre krystaller.

Den arbejder koncentreret med dit 3. øje og dit krone chakra.

Den er fantastisk at bruge under meditation men også i arbejdet med at åbne op for de chakra, som befinder sig over dig for at udvikle dine spirituelle evner endnu mere.

Under meditation kan du bruge rhodizite til at lære mere omkring gamle liv eller fremtiden. Den hjælper dig med at få indsigter i disse liv uden at blive overvældet af følelser.

Den hjælper dig med at kunne læse det æteriske legeme, som indeholder din livskraft men også evnen til at se sygdomme, som er på vej til at manifestere sig i kroppen. Derigennem vil du kunne heale på disse ubalancer og kunne forhindre sygdomme i at udvikle sig.

Som tidligere skrevet så booster denne krystal energien i andre krystaller. Så hvis du ønsker at manifestere store forandringer i dit liv, så brug denne krystal med andre krystaller, som arbejder med manifestation for at forstærke processen.

Den kan forstærke dine iboende spirituelle evner.

Du kan med fordel bruge disse krystaller til bevidst drømmearbejde.

 

Se vores udvalg af Rhodizite