Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Ravn

Ravnen er en meget speciel fugl, som bringer meget mystik og symbolik med sig. Den siges at være forbundet med død og underverdenen. Dog skal det ikke betragtes på en dårlig måde.

Ravnen hjælper dig med transformation af dit liv, på et dybt plan. Enten positiv eller negativ, så er total transformation typisk dramatisk. I den forstand hjælper ravnen dig med at få igennem denne overgang på en sikker måde.

Ravnen er en særdeles god lærer og hjælper for dig, hvis du arbejder med dybere ting i din eller andres spiritualitet, magi og intentioner.

Ravnen hjælper dig med at få bevidsthed omkring at bruge din tid korrekt. Den hjælper dig til at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, som det er formålet med dette liv på Jorden.

Man kan sige, at den varsler en form for genfødsel eller fornyelse, når dit liv føles som om det står stille.

Ravnen hjælper dig med at øge dine evner for observation og bringer alt, som måtte skjule sig i mørket – frem i lyset. Den hjælper dig med at øge dine kommunikation evner. Den hjælper dig især med at være tro mod din stemme.
Ravnen har ingen tålmodighed for uærlighed og kalder dem omkring dig til at rejse sig til et nyt niveau af ære og troværdighed.

Med ravnen som din hjælper, vil du aldrig være bange for mørket. Folk med ravnen som kraftdyr siges at bevæge sig på linjen mellem flere verdener, fungerende som en bro.

Ravnen tvinger dig til at kigge på dig selv i et ærligt lys og få alle de ting frem, som gemmer sig i mørket og holder din udvikling tilbage. Så essentielt bringer den negativitet frem i livet.

Ravnens ånd beder dig om respekt – ikke din frygt. Denne ånd vækker din indre shaman og hjælper dig med at huske karmiske minder. Da disse minder vil hjælpe dig med at træffe vigtige valg i den virkelige verden og på din spirituelle vej.

Når du vandrer med ravnen, så forvent forandringer og nye perspektiver. Vær klar til at dykke ned i rigerne af ubevidsthed og frembringe dit sande jeg. Dette er en hård proces, men det bringer langtidsvirkende healing i sind, krop og ånd. Dette er dit tidspunkt for genfødsel.

 

Se vores udvalg af Ravn