Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Ræven

Ræven er fantastisk at kalde på, når du har brug for en forstærket skelneevne. Især når det gælder et personligt eller forretningsmæssigt forhold. Når du ser på problematikken igennem rævens øjne, så giver den dig visdom og støtte til at arbejde på de områder i dit liv, hvor du har blinde vinkler.

Ræk ud efter rævens kraft, når du har mistet din humoristiske sans. Den skubber dig i en retning, hvor du husker vigtigheden af at lege og grine og den hjælper dig med at arbejde igennem hårde følelsesmæssige betingelser.

Den støtter og rummer dig, når du har svært ved at tage konfrontationer. Den viser dig vejen igennem uoverskuelige forhindringer. Den husker vigtigheden af at lege og nyde, mens du samtidig har fokus på dit mål. Den giver dig modet til at gå omkring kanter og hjørner for at se nærmere på de ting, som venter forude. Det giver dig en sundere måde at være i verden på.

Hvis du har lagt et vigtigt mål på hylden, så bed om rævens kraft til at sætte lys på målet og den giver dig modet til at gå imod dit mål uden at blive påvirket af andre menneskers hvisken i krogene.

Ræven hjælper dig med at påskønne og forstå dine spirituelle evner. Den vil styrke dig i at bruge den spirituelle evne klarduft.

 

Se vores udvalg af ræven