Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Quetzalcoatl

Quetzalcoatl også kaldet den fjerklædte slange

Denne powerfulde figur kaldes quetzalcoatl. Den er tilbedt af Maya indianerne og aztekerne som verdens skaber og gud for vind og regn.

Ifølge legenden har quetzalcoatl være inkarneret i det område, hvor han tilbedes. Selve ordet betyder lokal fugl og slange. Quetzal fuglen er smaragdgrøn med en stærk rød brystkasse og den er kendt for sin karaktaristiske sang.

Jeg har været draget af denne powerfulde figur, siden jeg stødte på den for 1 måneds tid siden. Jeg fornemmer stærkt, at den står for en vækkelse. En form for genfødsel men også en stærk vækkelse af din guddommelige feminine kraft. Jeg får vist, at denne fjerklædte slange vil få dig til at slutte fred med dit køn, din krop, som er det tempel, som du har valgt at inkarnere dig i.

Den vil folde noget stort ud i dig lag for lag og downloade den visdom i dig, som du er kommet for at give til dig selv og den verden, som du er i.

Den vil få dig til se dig selv, dit lys og dine evner som noget meget helligt. Den vil forankre din kraft i dig, så du både slår rødder dybt ned i Moder Jord men samtidig opnår en magisk beskyttelse opadtil. Den vil hjælpe dig med at rejse igennem dimensioner og indsamle visdom, styrke og kraft fra tidligere liv og fra højere riger, som støtter dig i at føre din mission ud i livet ❤

Den er en powerfuld talisman, som beskytter dig i alle dele af dit hellige energi arbejde. Den viser dig, hvordan du arbejder med magi i dette liv og slipper gamle og forældede måder at være og heale i verden på. Også visdom som andre sjæle på en lavere vibration prøver at trække ned over hovedet på dig. ❤ Den forankrer din kraft som en magisk slag med en lanse i Moder Jord, så du står stærkt forankret i den og dig – nu og for altid.

 

Se vores udvalg af Quetzalcoatl