Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Platons 5 elementer

Platon har fastlagt Jordens 5 hellige geometriske former ud fra jordens elementer ild, jord, luft, vand og det kosmiske

Tetrahedronen
Tetrahedronen er en pyramide med fire flader, der er formet som 3 kanter. Denne geometriske form står for elementet ild. Dette element arbejder sammen med din solar plexus, som er placeret 4 fingre over navlen. Det er centeret for din personlige power og accept af dig selv. Dette element skaber en naturlig balance imellem det fysiske og det spirituelle. Tetrehedronen kan vendes på hvilken som helst flade og står fast uanset, hvordan denne pyramide vendes. Dette gør den perfekt som symbol for balance og stabilitet.

Hexahedron
Hexahedron kaldes også for en kube. Den har 6 kvadratiske flader. Dette element står for elementet jord og arbejder sammen med dit rodchakra, som er placeret i mellemkødet mellem dine ben. Hvis du mediterer med dette element, så vil dette element styrke din jordforbindelse, at holde fokus, fjerne spænding og opløse fysisk stress. Den forbinder dine energier med Moder Jord og naturen.

Den vil give dig en stærk jordforbindelse, når du arbejder med højere energier under meditation og healing. Denne form kan være god for børn, som har svært ved at koncentrere sig. Ved at de holder den i hånden og koncentrerer sig om den form og energi.

Oktahedron
Oktahedron har 8 trekantede overflader. Den repræsenterer elementet luft og hjertechakraet, som er placeret mellem dine bryster. Centeret for kærlighed og medfølelse. I dette chakra får du adgang til dine healende og omsorgsfyldte dele af dig, hvor du bliver i stand til at acceptere og tilgive dig selv og andre. Formen på dette element hæver din vibration, så du bliver i stand til at reflektere, heale og have medfølelse. Arbejd med dette element for at forbinde dig med dit naturlige spirituelle selv og opnå en forståelse af din sande natur.

Icosahedron
Icosahedron har 20 flader bestående af trekanter. Dette element står for vandelementet og hara chakraet, som er 4 fingre under navlen. Vandelementet står for bevægelse, flow og forandring. Den vil hjælpe dig i en kreativ proces. Den hjælper dig med at opløse enhver følelsesmæssig blokering, som hæmmer din kreativitet. Dette element er fantastisk til at vise os, at vi skal følge livets flow. Den fylder dig op med healing og mod til at udtrykke dig frit, blive fyldt med kreativitet og åbne op for positive forandringer.

Dodecahedron
Dodecahedron har 12 flader formet som pentagoner (5 kanter). Dette element står for Universet/det kosmiske og for de øvre chakra som det 3. øje (panden), krone chakraet (oven på hovedet) og de kosmiske chakra uden for kroppen.

Dette er det perfekte element til brug for meditation. Dette element hæver din vibration under meditation og forbinder dig med dit højeste selv og dine guider. Dette element er et udtryk for liv og bevidsthed. Dette element tillader dig at opnå en vibration, der er højere end vibrationen i din fysiske krop. Så du kan forbinde dig med dit højeste selvs vibration og din sande natur. Jeg bruger dette element til at forbinde mig med engle og opnå ren engle healing igennem dodecahedronen.