Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Phoenix rising stone

Denne sten er helt ny på markedet. Jeg har haft dem i 6 uger, men jeg har følt, at jeg har skullet arbejde med dem, inden de kunne komme til salg her på siden.

Denne sten kan bruges til forløsning af dyb sorg. Både sorg for fortid, nutid og fremtid. Den arbejder også med sorg fra gamle liv, som skal forløses, så du kan udleve dit potentiale fuldt ud.

Den vækker din urkraft ved at forbinde dig med THE BEAT OF THE DRUM. THE DRUM OF THE SOUL.

Den vil ændre dit syn på Verden og de ting, som du møder på din vej. Den vil fylde dig med ydmyghed, taknemmelighed og genere overflod til dig på et energetisk niveau.

Den skaber et dyb jordforbindelse. Den forbinder dig med de cirkler af sjæle, som står i ring om Moder Jord med de udfordringer og transformationer, som er nødvendige nu. I bliver vidne til noget stort.

Denne sten er en master integrator især ved emner med stor uenighed. Den understøtter den spirituelle evolution af menneskeheden – både for individet men også for helheden.

Den er en powerfuld healer og transformator på alle områder. Den sammensmelter dit hjerte og halschakra, så du med lethed formidler din sandhed fra hjertet af. Den fylder dig med fred, glæde og accept. Den eliminerer negativet som vrede, had mm.

 

Se vores udvalg af Phoenix rising stone