Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Phlogopit

Ifølge native americans så bringer denne krystallen energien fra Father Sky, Mother Earth og de 4 vinde.

Den vil sætte fart under udviklingen af alle dele af dit liv. Den vil skabe en form for revolution, som får dig til at gå i den rigtige retning. Den vil også være med til at fjerne alle de spirituelle blokeringer, som er til stede i dig.

Den vil gøre dig fleksibel i den måde, som du opfatter Verden. Du vil tilpasse dig disse nye opfattelser af verden og integrere dem i den måde, som du ser din fortid, nutid og fremtid.

Phlogopit er en fantastisk krystal at bruge til kanaliseringer. Den vil hjælpe dig med at fjerne alle de blokeringer som påvirker din evne til at kanalisere og din højere bevidsthed.

Den vil inspirere dig til at fejre dit liv. Den vil skabe en forbundethed med alle aspekter af dig, dit liv og dit højeste selv. Den vil som før nævnt styrke din evne til at kanalisere.

Den vil fremme organisering af dit liv og dit formål. Den vil få dig til at se på udfordringer på en sensitiv og intelligent måde. De mange lag i krystallen repræsenterer forskellige lag af bevidsthed i dit liv.

Lagene i kuglen kan ændre sig løbende.

Kuglen repræsenterer den kærlighed, som du har til dig selv. Den passion, som er vigtig for dig og de mennesker, som du har stor betydning for dig. Den viser dig din evne til at være venlig og tilgivende og din passion for vækst og oplysning.

Phlogopite vil inspirere dig til at leve dit liv med glæde og fred. Den vil hjælpe dig med at omfavne din sande natur og få alle omkring dig til at ændre sig på en positiv måde.

Den vil give dig styrke og mod til at kæmpe for uretfærdighed for menneskeheden.

Den vil hjælpe dig med at slippe selvbebredelse og offermentalitet.

Phlogopite vil hjælpe dig med at se og erkende dine egne fejl samtidig med, at du er centreret i dit hjerte.

Dette vil gøre, at du elsker dig selv – også dine uperfekte dele.

Den vil få dig til at se situationer i deres mest ærlige detaljer og ligesom oplyse de områder, som du skal fokusere på.

Den har en fantastisk energi og er god at bruge til selvreflektion, da den hjælper dig med at se, hvad andre mennesker ser i dig.

Når du bliver i stand til at se bag de ting, som du vælger kun at se, så vil du blive i stand til at slippe mønstre, som du ikke kan lide og omfavne de mønstre, som du er glade for.

Jo mere klart din opfattelse af dig selv er, des mere forenet bliver du med alle aspekter af dig selv.

 

Se vores udvalg af Phlogopit