Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Nazca

Peruvianske sorte sten med Nazca linjer engraveret.

Nazca linjer er en større mængde symboler, som er indgraveret i jorden af Nazca folket i peru, mellem 200 f.Kr og 600 e.Kr.

Der er over hundredvis af disse indgraveringer, hvor de fleste er mere end 2.5 fodbold baner i længden.

Man kan ikke se disse symboler fra jorden, men de er kun tydelige fra luften. Her kan man se symboler såsom, kolibri, fisk, lamaer, øgler og mange andre billeder som ligner væsner som ikke kommer fra denne jord, samt rumskibe.

De er skabt af Nazca folket, som menes at være en advanceret civilisation, med adgang til interplanetariske teknologier. Trods der er mundane meninger omkring linjernes oprindelse, er der ingen som helt kan forklare hvordan disse skitseringer er blevet til. Og der er ingen, som kan forklare, hvorfor Nazca folket var så draget til at skabe disse skitser i så drastiske udførelser.

Disse sten er håndsamlet ved Machu Pichu, som er et af de mest hellige steder i verden. Men noget som er endnu mere fantastisk ved dem, er at symbolerne er tegnet derpå af nogle af de mennesker, som er af direkte afstamning fra de originale peruvianske Nazca stamme folk.

Når du bruger disse sten, vil de forankre dig i oldtids magi og forbinde dig med de mennesker, som arbejdede med denne magi igennem disse forfædres linjer, som stadig er aktive i dag.

Du kan arbejde med disse Nazca sten, igennem shamanske rejser og astral rejser. Samt andet arbejde som tager dig ud til andre virkeligheder.

Du kan meditere med disse sten, som skaber en form for ud af kroppen oplevelse. Disse rejser kan lede dig tilbage til det som tegningerne symbolisere.

Alle disse sten, er direkte afbilleder af de originale tegninger som stadig findes i Peru.

 

Se vores udvalg af Nazca