Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Muscovit / Mica

Denne sten har en vibration, der gør dig opmærksom på din spirituelle side og åbner din bevidsthed på dit højeste selv.

Muscovit er en god støtte, hvis du er studerende, da den gør det muligt at bruge alle dele af dit sind ved indlæring. Den gør det nemmere for dig at løse problemer. Den vil heale dig, hvis du har blokeringer for at åbne op for din spirituelle sider. Den er god, hvis du er klodset eller bytter om på højre og venstre hele tiden.

Muscovit vil styrke din selvtillid og fjerne anspændthed hos dig. Den opmuntrer dig til at leve i nuet, så fremtiden kan folde sig ud, som det er meningen uden for meget kontrol.

Muscovit er især god, hvis du oplever bivirkninger ved for hurtig spirituel opvågnen. Den beskytter dig også for negativ energi i forbindelse med din opvågnen. Den forsegler din aura for negativ udefrakommende energi i forbindelse med udvikling af dine evner.

Når du bruger denne sten, så kan du opleve et stort flow af informationer fra dine guider.

Mange mennesker lider af svimmelhed, hovedpine og træthed i den energi, der er i Verdenen lige nu. Mange oplever problemer med at sove, da de ikke får lukket helt ned for alle de informationer og indtryk, som den ny tid giver os.

Den vil få dig til at få det bedre. Den vil afbalancere dig – især i din hjerne, så alle disse symptomer forsvinder.

Denne sten arbejder meget sammen med dit 3. øje og dit kronechakra. Den hjælper dig med at løse problemer på en ny måde. Man kalder muscovit for mulighedernes sten. Den hjælper dig, hvis du holder dig uhensigtsmæssigt tilbage fra at leve det liv, som er bedre for dig. Som gør dig glad og tilfreds.

Stenen får dig til at lære af de ting, som er sket i fortiden. Den hjælper dig med at folde dine medfødte gaver ud i nutiden. Den styrker udviklingen af din intuition, klarsyn og telepati. Den gør kommunikationen med dine guider stærkere.

 

Se vores udvalg af Muscovit