Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Menalit

Denne sten indeholder det vise feminine og præstindens kraft. Menalit forbinder dig med Moder Jord. Det flint agtige centrum i stenen sørger for stabilitet, når den bruges til ceremonier til at markere overgange eller frugtbarhed.

Denne sten er fantastisk til shamanrejser, da den inviterer kraftdyrene indenfor. Den er ligesom et anker under dine fødder og forbinder dig med Moder Jord under shaman rejser.

Denne sten minder dig om, at menstruation er noget helligt siden tidernes morgen. Blodet blev skænket til gudinden for at sikre frugtbarhed og skabelse. Hytten, hvor kvinderne opholdt sig under deres menstruation var hellig. Et sted med ensomhed og et sted med søsterskab, hvor kvinder drømte deres drømme. Det, at se det hellige i menstruationen og det at respektere de ældre vise kvinder i flokken er forsvundet i vores samfund.

Menalit vil genskabe respekt og forståelse for den hellige visdom i blodet. Menalit beskytter og guider sjæle, som skal inkarneres. Lige fra undfangelse, graviditet, fødsel, alle stadier af livet og indtil døden.

Menalits healende kraft er at forstærke dit kerne energifelt. Den støtter dig under pubertet og overgangsalder ved at justere og afbalancere dit hormonsystem. Den støtter dig mentalt under tider med stor forandring.

Energetisk beskytter denne sten mor og det ufødte barn under graviditet og styrker båndet mellem mor og barn. Bær menalit tæt på dig, hvis du sveder om natten eller har hedeture.

Den beroliger din energikrop og forstærker den rolige søvn.

Menalit vil trøste og berolige kvinder, som har mistet deres børn.

Menalit forstærker transformation gennem stadier i livet med stor forandring. Fødsel, pubertet, overgangsalder og død. Den vil hjælpe med at fjerne frygten, så du kan mærke skabelseskraften og en uendelig livscyklus. Den hjælper dig med at kalde mistede sjælsdele tilbage og integrere dem i dig.

Menalit hjælper dig med at frigøre dig fra familie forbandelser og forhold fra fortiden, og den vil fjerne deres påvirkning af dig og bryde cirkel af afhængighed eller overgreb. Den kan støtte med at transformere dysfunktionelle familier til harmoni i samarbejde med guidning fra en kvalificeret terapeut.

Den vil styrke dig i at fjerne følelsen af, at menstruation giver dig følelsen af at være beskidt. Den vil støtte dig i at føde dit sande feminine selv.

 

Se vores udvalg af Menalit