Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Manta ray

Manta ray dukker op i dit liv for at minde dig om at re kalibrere dig og at du skal følge flowet – både i dit liv og spirituelt. Den viser dig, hvordan du bevæger dig med din kraft, hvordan du nyder din kraft og hvordan du målretter din kraft. Ligesom en spirituel dans af en slags. Den beder dig om at stoppe med at kæmpe så hårdt. Bare glid gennem livet et øjeblik. Flyd op til overfladen

Den minder dig om vigtigheden af mærke, hvad du kan holde til og at du skal arbejde indenfor disse grænser.

Den viser dig, hvor vigtigt det er at påskønne månen og den kraft og visdom. Mediter med Manta Ray og den vil få dig dybere ind i dig selv. Den får dig til at dykke dybere ned i dine følelser og opleve nye måder at udtrykke din følelser på. Kombiner gerne en månesten med Manta Rayens kraft.

Manta Ray vil også hjælpe dig med at tiltrække overflod. Den vil få dig til at opdage din vej mod overflod og nagivere dig hen mod overfloden. Ligesom Manta Ray glider igennem vandet med åbent gab, så viser den dig, at du skal åbne dit hjerte og møde Verden på en ny måde.

Manta Ray har også en aggressiv side. Hvis nogle forstyrrer din indre fred og din opfattelse af dig selv, så kommer Manta Ray og beskytter dig. Den gemmer sig ofte i sandet men bryder frem, hvis du har brug for beskyttelse.

Manta Ray kan også komme med en advarsel til dig. Du undgår sandheden. Du må tage hovedet op af ”sandet” og kigge med stor ærlighed. Der er en situation, som du ikke kan ignorere længere.

 

Se vores udvalg af Manta ray