Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Livets træ i bjergkrystal og rosakvarts

Når du modtager træet, så er alle grene foldet ind. Du får selv ind og folder grenene og skaber derigennem den krone, som er rigtig for dig.

Da de er lavet af naturmaterialer, så kan udseendet på bundet varriere lidt. Men jeg mærker altid ind i, hvilket træ, som netop er dit.

For mig er livets træ et symbol på din spirituelle rejse. En rejse, hvor det er nødvendigt at forankre dybe dybe rødder i Moder Jord. Men det er også nødvendigt at sprede dit lys og krone ud i din omverden og op mod Universet for at træde ind på din spirituelle rejse og inspirere andre til at gøre det samme.

Rosa kvarts

Denne sten er nok en af de mest kendte sten, og den kaldes også kærlighedsstenen. Den fremmer følelsen af betingelsesløs kærlighed, glæde, varme og følelsesmæssig healing.

Rosakvarts arbejder med dit hjerte chakra og dit højere hjertechakra, som sidder mellem hjerte og halschakraet.

Denne sten sender kærlighed ud til alle, som er i nærheden af stenen.

Rosakvarts symboliserer energien af kærlighed, fred og ro. Den er den mest powerfulde sten til at heale alle former for forhold. Så den healer følelsesmæssige sår og problemer i parforhold. Udover at den vil støtte dig i at heale dig selv, så vil denne sten bringe dit tro og håb og tiltrække romantik i dit liv.

Bær den gerne på din krop og så vil den fylde dig med varme i hele din aura, så du kan se al skønheden i Verden, der omgiver dig.

Den vækker glæde, kærlighed, romantiske følelser og sensualitet.

Rosakvarts forbinder dig med gudinde energien i dig ❤

Den healer hele kroppen og alle chakras. Den opløser vrede i dit hjerte.

Bjergkrystal

Denne krystal arbejder sammen med den hvide stråle.

Bjergkrystal har en meget stærk vibration. Den har stærke egenskaber og er nem at kode. Labratorie dyrkede bjergkrystaller bruges også i computere, ure, radioer og avanceret teknisk udstyr dels på grund af, at denne krystal kan indeholder mange informationer.

Denne krystal arbejder sammen med dit kronechakra, sjælstjernechakra og de chakra, som befinder sig over dit hoved.

Den forbinder dig med dit guddommelige selv også kaldet dit højeste selv. Den forbinder dig med dine guider.

Bjergkrystal bringer klarhed ind i din kommunikation og forstærke din klarhed ift dine tanker.

Bjergkrystal er fantastisk at bruge som healer. Den har en positiv effekt på alle chakra. Den beskytter og udvider din aura.

Bjergkrystal er fantastisk til meditation, da den forstærker din evne til at forbinde dig med de højere riger. Den er fantastisk at kode med bekræftelser.

Den fremmer en god nattesøvn ❤

 

Se vores udvalg af Livets træ i bjergkrystal og rosakvarts