Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Limnoquartzite

Denne sten står for forbindelse og kommunikation.

Forbind dig med denne unikke sten ved at holde den i dine hænder og forstil dig, at du smelter sammen med stenen.

Limnokvartsitten får dig blidt ind i dybet af dig selv. Bliv der et stykke tid – mærk roen, mærk at den ydre verden forsvinder, tøm dit hoved for alle tanker og forbind dig med dit højere selv.

Når du er forankret i denne tilstand og dette sted, så vil denne sten få dig til at gå endnu dybere ned i de akasiske arkiver, hvor du får adgang til din læring fra gamle liv. Nogle af livene har du haft adgang til i drømme, i tider med lidelse eller under traumatiske oplevelser.

Når du rejser tilbage med denne sten, så arbejder denne sten sammen med dig. Den minder dig om, at du kan træde ud af gamle måder at være i Verden på og reagere på. At du kan forblive positiv. Når du får opløst frygt fra fortiden, så begynder du at reagere positivt. Du slipper gamle mørke energier, som ikke støttede dig og erstatter det med positive energier, som støtter dig og som omvender mørke til lys.

Måske opfatter du frygt som mørke, men denne sten viser dig, at frygt er et tegn på forandring og det at lyset vinder over mørket.

 

Se vores udvalg af Limnoquartzite