Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Lilla skapolit

Lilla skapolit har en meget højtvibrerende energi men også en mystisk energi, som støtter dig i at få en stærkere forbindelse til de højere riger for at få kontakt med englevæsener, lærermestre og spiritueller guider.

Energien fra denne sten løfter din måde at se livet på, så du ser tingene fra et højere perspektiv, som giver dig en dybere indsigt og forståelse af spirituelle temaer.

Den har meget stærk spirituelle egenskaber, som vil styrke dit liv på mange måder.

Den siges at hjælpe på allergi. Den forløser stress og styrker healing af aldersbetingede problemer. Den afbalancerer din yin og yang energi i kroppen.

Lilla skapolit giver dig en stærkere forståelse, hvis du dykker ned i gamle liv. Vibrationen kan hjælpe med at forløse problematikker, som du stadig holder fast i fra gamle liv, som skaber problemer i dit nuværende liv.

Lilla skapolit er fantastisk til at aktivere dit sjælsstjernechakra, som er placeret over dit hoved. Den arbejder også med dit kronechakra og det 3. øje.

Den vil støtte dig i at downloade ældgammel visdom, som er tilgængelig i de højere riger.

Den arbejder med en stærk forsoningsenergi, som forløser følelser relateret til tab og behovet for at tilgive. Den vil hjælpe dig med slippe behovet for at rette op på ting, som involverer handlinger i gamle liv.

Lilla skapolit er fantastisk til dig, som arbejder med udvikling af dine psykiske evner. Den fylder dig op med guddommelig kærlighed. Den vil styrke dig i at arbejde med telepatiske evner, klarskrivning og klarsyn. Den vil aktivere din mystiske evner og styrke dig i spirituel manifestation.

 

Se vores udvalg af Lilla skapolit