Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Libyan desert gold

Denne sten er en meget beskyttende sten og den er fantastisk til at styrke din vilje. Den er et powerfuldt manifestations redskab.

Libyan desert gold vibrerer med dit solarplexus, som indeholder din vilje og kraft. Krystallen indeholder vibrationen fra den stærkt spirituelle gyldne stråle.

Stenen kaldes også Libyan gold tektit. Den kan skærme dig mod negativ psykisk energi, som normalt vil ramme dit solar plexus eller andre steder i din krop.

Denne krystal er god til dig, som føler, at de ikke hører til på Moder Jord.

Denne krystal er 28 millioner år gammel og man siger, at den blev dannet i forbindelse med en meteor, som ramte Moder Jord. Denne sten er en meget energetisk powerfuld sten i kraft af den måde, som den blev skabt.

Krystallen vil styrke dig i tider med stor spirituel transformation og med ekstraordinær energi her på Jorden, som aktiverer vores lyskroppe. Hele Verden går igennem denne transformation. Så vi har alle brug for at hæve vores vibration. Denne sten er derfor ideel til at støtte dig i din spirituelle rejse, som kun lige er begyndt. Den vil hjælpe dig med at forbinde dig med ældgammel visdom. Den er fantastisk til ascention (opstigning i frekvens). Den kan anbefales at bruge under meditation.

Den vil hjælpe dig med at dykke ned i tidligere liv. Den vil sætte dig i forbindelse med væsener fra andre dimensioner og fra andre planeter.

Som tidligere nævnt så er det en krystal til manifestation. Den vil forstærke din personlige overflod og velstand. Hvis det er til dig højeste bedst, så vil den støtte dig i at manifestere et øget pengeflow til dig.

Bær den gerne på kroppen for at fordybe dig i krystallens fantastiske energi. Den vil hjælpe dig med at tage store spring bevidsthedsmæssigt.

Kong Tutankhamen bar en af disse sten om halsen ved sin begravelse og det siges at krystallen har magiske og mystiske egenskaber.

Den vil styrke dig, når du laver ceremonielt energiarbejde, hvor du arbejder med gamle liv. Den vil styrke dig i at frigøre dig fra dybe karmiske temaer.

 

Se vores udvalg af Libyan desert gold