Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Jaspis dalmantin / dalmantin jaspis

Denne krystal vil fylde dig med en barnlig glæde og følelse af leg i dit liv. Den hjælper dig med at finde dit sande formål her i livet.

Denne krystal er med til at øge intimiteten imellem dig og din partner ved at opmuntre til troskab, loyalitet og hengivenhed til hinanden. Den øger den positive opfattelse af jeres forhold.

Den støtter dig i at bryde barrierer, som du har bygget omkring dig selv for at beskytte dig, så du kan bevæge dig fremad i dit liv.

Den giver dig grounding og beskyttelse spirituelt. Den vil også forløse din følelse af at ville hævne dig mod nogen, som har gjort dig ondt. Den hjælper dig med at forløse din manglende tro på andre mennesker.

Dalmatin jaspis minder dig om at nyde livet og det er helt ok, at du har det sjovt. Den styrker dig at have en positiv holdning til livet, giver dig held og lykke uanset dine livsvilkår.

Den reducerer enhver form for modløshed og hjælper dig med at forløse de ting, som du er vokset fra samtidig med at du føler dig mere opmuntret.

Den opsuger ligesom negativitet og disharmoni i dine opgivelser, så det kan vendes til positivitet. Den omvender negativitet til positivitet og understøtter healingsprocesser. Den kan være med til at beskytte dig mod stråling fra mobiler mm.

 

Se vores udvalg af Dalmantin jaspis