Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Golden apatite

Denne krystal kaldes også gul apatit. Det er en af de reneste krystaller, som healer igennem den gyldne flamme. Vibrationen giver mental klarhed, viljestyrke og hjælper dig med at manifestere.

Den bringer en solskinslignende energi til din aura og inspirerer dig med håb og passion for livet. Den fylder dig med selvværd og selvtillid. Den styrker både mænd og kvinder i deres maskuline kraft. Den giver dig derigennem handlekraft og mod til at tage en chance. Den opløser indadvendthed og hjælper dig med at være mere udadvendt og optimistisk. Den øger dit drive til at få tingene gjort.

Den står for læring, øger din evne til at rumme og bearbejde ny viden. Især den information, som hjælper dig med at manifestere dine drømme og længsler. Den hjælper dig med at komme dig over udmattethed, sløvhed og depression, manglende koncentration og ueffektiv indlæring. Den kan hjælpe dig over kronisk træthed.

Den er god til dig, som vil starte nye eventyr. Den støtter dig at få kreative ideer og hvordan du gør dem til virkelighed. Den støtter dig i at udvikle dine forretningssans og det at leve ud fra din passion. Den giver dig modet til at tage chancer og klarhed til at vide, hvilke chancer, som er værd at tage.

 

Se vores udvalg af Golden apatit