Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Glasstav med flower of life, shungit og bjergkrystal

Glasstav med flower of life, shungit og bjergkrystal

Jeg har sådan glædet mig til at introducere dette nye produkt. En glas stav med flower of life til at rense dit vand med.

Du kan bruge staven i dit glas eller i en lille kande.

Personligt lægger jeg aldrig sten direkte i min drikkevand. Jeg kan godt lide at rense mit vand med disse stave, hvor krystallerne er forseglet i glas. Glas er lavet af sand, som er små stykker kvarts/bjergkrystal, så glasset forstærker energien i det shungit og bjergkrystal, som er inde i staven. Den kan bruges igen og igen. Der følger et hylster ned i filt, så staven er beskyttet, når du ikke bruger den.

Shungit

Shungit har stærke healende egenskaber. Den siges, at den absorberer og fjerner alt, hvad der kan være skadeligt for dig og dit helbred.

Den styrker din jordforbindelse og hjælper dig med at give slip på alt det, du ikke har brug for mere, så du kan få plads til noget nyt og komme videre i dit liv.

Stenen er den eneste sten, der indeholder fullerener, som er en meget kraftfuld antioxidant. Fullerener renser vandet og tilfører vandet en healende energi. Det siges, at fullerenerne absorberer og neutraliserer stoffer i din krop, som på sigt kan påvirke din sundhed i en negativ retning.

Shungit er effektiv til at fjerne negativ energi. Det siges, at den kan bruges som en vis beskyttelse imod elektromagnetiske felter skabt af TV, mobiler m.m.

Bjergkrystal

Denne krystal arbejder sammen med den hvide stråle.

Bjergkrystal har en meget stærk vibration. Den har stærke egenskaber og er nem at kode. Labratorie dyrkede bjergkrystaller bruges også i computere, ure, radioer og avanceret teknisk udstyr dels på grund af, at denne krystal kan indeholder mange informationer.

Denne krystal arbejder sammen med dit kronechakra, sjælstjernechakra og de chakra, som befinder sig over dit hoved.

Den forbinder dig med dit guddommelige selv også kaldet dit højeste selv. Den forbinder dig med dine guider.

Bjergkrystal bringer klarhed ind i din kommunikation og forstærke din klarhed ift dine tanker.

Bjergkrystal er fantastisk at bruge som healer. Den har en positiv effekt på alle chakra. Den beskytter og udvider din aura.

Bjergkrystal er fantastisk til meditation, da den forstærker din evne til at forbinde dig med de højere riger. Den er fantastisk at kode med bekræftelser.

Flower of life

Flower of Life/Livets Blomst er et helligt geometrisk symbol visende mønstret af universet og kan findes i mange religioner og kulturer i verden – en af de ældste hellige symboler, man kender.

The Flower of Life har dyb åndelig betydning og menes at indeholde de mønstre af skabelsen, der kom fra den store tomrum/hulrum i Universet.

Ved at meditere på dette symbol på med hellig geometri og bære Flower of Life symbolet på kroppen, er det kendt for at have stærke helbredende kræfter, hjælper dig med at opløse frygt, hjælper dig med at skabe forbindelse til dit højere selv, giver stærkere selvbevidsthed mm.

 

Se vores udvalg af Glasstav med flower of life