Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Forstenet palmerod

Jeg er fuldstændig vild med denne sten. Jeg har kunnet mærke energien fra kraftdyr og forfædre i denne sten fra det øjeblik, hvor jeg fik den i mine hænder.

Den vækker fjerlignende lag i dig fra din forfædre. Både i din fysiske linie og din sjællinie. Den hvisker dig i øret og åbner op for glemt magi og ritualer. Hellig visdom fra ældgammel tid.

Den er fantastisk til at grounde dig og transformere alle dele af dit liv. Den afbalancerer hele dig, så du har fødderne godt plantet i Moder Jord og hovedet forbundet med Universet.

Palmerod minder dig om, at vi alle er guddommelige og at vi alle er forbundet med hinanden. Den er fantastisk til dig, som er født med naturlige healeregenskaber indenfor magi og healing med urter mm. Den vil gøre din forbindelse til denne verden endnu dybere.

Den får dig til at slappe af, slippe bekymringer og nyde nuet. Den minder dig om, at transformation og manifestation ikke behøver at være hårdt arbejde, men det kan være noget som du blidt tillader, at det sker.

Palmerod har en kærlig og fredfyldt energi. Den opløser følelser som frygt og sørger for at du på ny danner rødder i den virkelige verden. Den lærer dig tålmodighed, og at langsom og stabil vækst vil være det bedste for dig. Så i stedet for at kæmpe for forandring, så opmuntrer den dig til at finde det flow, som passer til din indre natur. Den minder dig om, at transformation normalt ikke sker øjebllikketlig, men tillad dig selv at tage babyskridt, og så vil forandringen ske.

Under stress og depression så hjælper denne sten dig med, hvad der er vigtigt og den finder det sted i dig frem, som ånder af ro og fred. Den minder dig om at tage dig af din familie og se fremmede mennesker, som venner du endnu ikke har mødt. Denne sten er essensen af lys, kærlighed og at alt er godt.

Palmerod minder dig om at gøre alt simpelt. Den minder dig om at slappe af og være i nuet. Den vil hjælpe dig med at kigge på meget gamle overbevisninger og tankemønstre. Den vil vise dig, om disse mønstre og tanker stadig tjener dig. Den vil hjælpe dig med langsomt at slippe de mønstre og tanker, som modarbejder dit lys.

Den minder dig om at slippe fokus på de små ting og give energi og opmærksomhed på det ting, som er værd at bruge vores tid og kraft på. Den får dig ud af hoved og ned i krop, sjæl og ånd.

 

Se vores udvalg af Forstenet palmerod