Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Forstenet øreknogle fra en hval

Denne finurlige sten er en forstenet øreknogle fra en hval. Denne knogle ligner den menneskelige øreknogle. Den er fantastisk at holde i hånden. Hver forstening er forskellig, og overfladen er virkelig blød og beroligende at holde ved. De findes i rødlige til brunlige toner. Jeg har kun de brunlige udgaver.

Brug denne unikke forstening til tidsrejser. Du styrker dine telepatiske evner. Du kan med denne sten forbinde dig med din essenskerne.

Den er fantastisk til at heale dit rodchakra placeret mellem dine ben. Dette gør det muligt for din ånd og sjæl at være tilstede i kroppen på en behagelig og rolig måde. Denne sten styrker din forbindelse til Moder Jord.

Hvis du vil arbejde med denne sten, så kan du sidde med den i hånden og gnubbe indersiden af øret med din tommeltot for at forbinde dig med den gamle visdom, som denne forstening indeholder.

Tag stenen op til dit øre eller dit 3. øje. Måske får du ikke nogle svar de første dage, hvor du sidder med denne gamle sten. Men vær tålmodig. Du får vækket urgammel viden i dig <3 Se vores udvalg af Forstenet øreknogle fra en hval