Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Duftsæt til støtte og healing

De 8 dufte arbejder med hver deres område og er specielt indviet til at hjælpe den enkelte med at forløse, støtte og rumme de processer man end måtte være i.

Duftene arbejder på den måde, at man vælger den man føler sig tiltrukket af, åbner og dufter den alt det man har brug for.

Hver olie er blandet med jojoba olie med en 2% opløsning, som egner sig til daglig brug og kan bruges af alle alders grupper på forsvarlig vis.

I det at olien er opblandet kan man derfor også smøre den på sig, eller på noget for en større effekt. Der er dråbe dispenser i toppen, hvor du med lethed kun får de dråber du har brug for.

Emnerne som duftene støtter med er:

Afslapning
Omsorg
Magi
Tro
Kærlighed
Styrke
Mod
Ro

Når du dufter til flasken bruger du dit åndedrag, til at trække den healende duft ind i din krop med din ånd og sjæl. På denne måde får man en dyb healing indefra og ud. Jeg bruger selv et andet duftesæt til alle mine klienter og healinger.

Med i sættet hører der også 3 krystaller med, som har hver deres magiske, støttende og forløsende effekt.

Krystallerne som er med er:

Silicium
Verdit
Hypersten

Sættet kommer i et robust etui, hvor der også er plads til du selv kan sætte noget i, som du også føler støtter dig i hverdagen.

Hver flaske indeholder 5 ml opblandet olie.

Bemærk at hvis du har en tendens til hud allergi, så test olien eller undersøg om du er allergisk. Det er sjældent at mennesker får allergiske reaktioner af olien. Ved du allerede at du er allergisk, er det muligt at lave olien i en anden bærende olie.

Med i sættet følger der en kort beskrivelse, af hvordan du bruger sættet og hvad det indeholder. Der står yderligere hvad hver flaske indeholder.

 

Se vores udvalg af Duftsæt