Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Dinosaur

Dinosauren står for målrettethed og styrke. Den viser dig, at du kan overkomme store forhindringer. Den står også for fødsel, død og genfødsel.

Dinosauren symboliserer også naturens kraft.

Dinosauren symboliserer din grundlæggende frygt og viser dig dine naturlige skyggesider. Den minder dig om, at du ikke altid er i kontrol og der findes krafter, som er større end os. Den viser dig også vigtigheden af at slippe noget eller nogen, som ikke længere er en del af dit liv.

Dinosauren står for transformation og det at tilpasse sig evolutionen. Hvis du drømmer om en disosaur er det et tegn på, at der kommer store ændringer i dit liv.

Dinosauren står også for ældgammel visdom. Den forbinder dig med fortiden og den kollektive bevidsthed fra de forrige generationer. Den viser dig, hvordan du bruger fortidens visdom i det nu, som du befinder dig i.

Den minder dig om din egen personlige styrke og kraft. Den minder dig om, at du kan tage forbindelse til din egen indre kraft til at stå imod det, som du er i lige nu.

Den styrker dig i at vænne dig til nye situationer, udfordringer og muligheder i dit liv. Den markerer også slutningen på en ære og nye begyndelser. Modet til at starte på noget nyt og anderledes.

Dinosauren minder dig også om vigtigheden af at forblive groundet og forbinde dig til naturen og din egen indre natur.

 

Se vores udvalg af Dinosaur