Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Chakra sæt incl velourpose

Rod – rød jaspis

Jaspis rød

Denne sten har en stærkt jordforbindende energi, som især arbejder med dit jordstjerne-rod- og harachakra.

Den bringer dig en følelsesmæssig ligevægt og er spirituelt groundende.

Rød jaspis giver dig en dyb indsigt i personlige vanskeligheder og giver dig en stærk følelse af at være stabil.

Den vil styrke din proces med at vække og afbalancere din kundalini energi.

Den vil grounde dig, mens du udvikler dit spirituelle virke. Den støtter dig, når du er i en form for genfødsel. Den kan undervejs kalde relevante oplevelser fra gamle liv ind.

Den vil sørge for, at du føler dig beskyttet under hele processen. Hvis gammel frygt eller følelsen af at blive undertrykt kommer ind i din bevidsthed i processen, så vil rød jaspis hjælpe dig med at slippe og heale disse følelser.

Vibrationen fra denne sten giver dig styrke og energi og sørger for, at du er centreret og i balance.

Hara chakra – orange aventurin

Aventurin orange

Orange Aventurin er en kraftig sten, som kan virke voldsom ved første øjekast, men healer dig på mange områder, når du lærer den at kende. Den hjælper dig til at se indad – til at se, hvem du i virkeligheden er. Den kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan leve i energierne her på jorden og stadigvæk være i harmoni med dit spirituelle væsen.

Den er især god at bruge, hvis du er ”ny” her på jorden og ikke har så mange erfaringer med sig endnu. Specielt til den nye tids børn vil den være en god støtte og kan hjælpe dem med at tilpasse sig livet her i jord-energierne.

Det er en smuk sten, som minder om sollyset. Den hjælper også med at reflektere solen i dig selv, så du kan se, hvor strålende du i virkeligheden er.

Solar plexus – gul aventurin

Gul aventurin

Gul aventurin er god til at åbne dit solar plexus chakra, så du tager din fulde power ind. Tør at stå frem med den du virkelig er udenpå og indeni.

Denne sten er god til dig, som er hypersensitiv, har svært ved at tage beslutninger og som generelt er i ubalance. Denne sten kan sætte dig i balance.

Den er god til dig, hvis du har problemer ift power og kontrol. Den gule aventurin kan hjælpe dig med at få det bedre med at være i din krop. Den vil styrke din medfølelse, forståelse, opløse sorg og samle dig følelsesmæssigt.

Den kan hjælpe dig med at skabe overflod og tiltrække held. Den styrker din kreativitet.

Hjertechakra – grøn aventurin

Aventurin grøn

Grøn aventurin er en overflodssten, der giver held i kærlighed og pengesager. Den stimulerer din følelse af, at alt, hvad du ønsker dig, kan du få, og alt, hvad du kan forestille dig, er tilgængeligt for dig.

Når denne følelse er konstant aktiveret, så er det den energi, du sender ud. Det, du sender ud, kommer tilbage.

Glæde, lethed og tiltro vil du kunne tiltrække. Går du rundt og er tungsindig, har mistet troen på livet, føler dig ensom og afskåret, så prøv at arbejde med denne sten.

Den giver dig tillid til, at livet nok skal hjælpe dig. Du vil få de ting, som du har brug for. Når du viser en tillid til Universet, åbner du døren for, at Universets overflod kan komme til dig.

Det kan være, at gaven ikke har den form, som du troede, at den ville have. Vær åben til at modtage uanset formen på gaven. Du kan ikke modtage en gave med lukkede hænder.

Den er god til din udviklingsproces. Den lukker os ud i solskinnet, giver dig lyse og fremadrettede tanker.

Halschakra – lapis lazuli

Lapis lazuli

Lapis lazuli er en sten, der bringer dig sandhed og oplysning. Den er meget powerfuld og åbner dit 3. øje og din pineal kirtel. Denne sten har altid været værdsat og været værdifuld mange århundreder tilbage.

Den forløser vrede og negative tanker. Den forløser den frustration, der kan skabe vrede.

Den forbinder dig med din indre konge eller dronning. OG historisk er denne sten en royal sten. Den afbalancerer det feminine og maskuline aspekt i din personlighed, så du kan være i balance og slappe af.

Lapis lazuli er en hellig sten. Den bringer fred og harmoni og gaver i form af visdom og oplysning.

Den stimulerer din sans for sandhed – både din egen og om de mennesker, som du omgiver dig med er sande i deres hjerter.

Den forstærker din intuition, din evne til at kanalisere, dine psykiske evner og forstærker din kontakt med dine skytsengle.

3. øje blå aventurin

Aventurin Blå

Blå Aventurin er en ret stærk sten, som både arbejder på halscentret og på jordforbindelsen. Arbejder du med den i længere tid, så vil du opleve, at gamle vaner og mønstre virkelig begynder at vakle og løsnes. Du vil opleve at dit fundament bliver styrket, og der vil igen blive trygt for dig at være i det fysiske. Du tør tage ansvar for dig selv og dit liv, og du tør gøre noget ved det.

Krone – ametyst

Ametyst

Den understøtter en intens spirituel healing og vækst hos dig. Den kan hjælpe dig med at slippe afhængigheder.

Ametyst er god at placere i dit soveværelse, da den giver dig en afslappende søvn og fredfyldte drømme. Den er en meget beskyttende sten, hvilket vil sige, at den beskytter dig imod negative energier.

Den kan hjælpe dig med at slippe melankoli, depression, angst, frygt og anspændthed.

Den kan hjælpe dig med at forløse tristhed og sorg. Den vil hjælpe dig i processen med at heale dit indre barn.

Ametyst renser dig aura for negativ energi. Den understøtter en generel vækst i din spiritualitet og kan være med til at forbedre dit helbred.

Den vil skabe ro i dit sind, så du bedre kan komme i kontakt med din sjæl og ånd.

 

Se vores udvalg af Chakra sæt