Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Chakra armbånd

Aron og jeg har udviklet vores eget chakraarmbånd med 9 chakra med 9 powerfulde sten

Jordstjernechakra – hæmatit
Rodchakra – rød granat
Harachakra – solsten
Solarplexus – gul calcit
Hjerte chakra – grøn aventurin
Halschakra – akvamarin
3.øje – ametyst
Kronechakra – bjergkrystal
Sjælsstjernechakra herkimer

Hæmatit

Hvis du er ude at handle krystaller og er i berøring med en masse energier, så medbring en hæmatit. Når du tager den i hånden ligesom nulstiller du din krop, så du kan mærke energien fra andre sten uden at blive forvirret eller overvældet.

Den er fantastisk til at grounde dig og bringe balance. Den stimulerer også dit sind.

Den øger din evne til at huske og støtter det at tænke dybt over tingene. Den har en stærkt beskyttende energi og er god til kvinder, der mangler mod.

Den vil styrke dig ved indlæring som matematik og teknisk viden. Den vil styrke din logiske tænkning. Den vil styrke din selvtillid, din styrke og dit selvværd.

Den kan støtte dig i at slippe afhængighed.

Granat rød

Rød granat er en powerfuld energigiver, der er med til at regenere dig. Den renser og giver energi til alle chakra. Den inspirerer dig ift kærlighed og hengivenhed. Den afbalancerer din sexlyst og bringer dig i følelsesmæssig balance. Den vil støtte dig i at forpligtige dig overfor en person eller en ide.

Rød granat er en fantastisk sten at have på dig under kriser. Den er god, når du føler, at der ingen udvej er i en situation. Den forstærker dit overlevelsesinstinkt. Den giver dig mod og håb i en håbløs situation.

Rød granat forstærker energien i andre sten. Den fjerner negativ chakra energi. Den styrker din opfattelse af dig selv og andre mennesker. Den opløser indgroede adfærdsmønstre, som ikke længere tjener dine behov. Den fjerner hæmninger og tabuer lagt på dig af andre, så du kan gøre dig fri af dem. Den åbner dit hjerte og giver dig selvtillid.

Rød granat er fantastisk, når du arbejder med manifestation. Den vil også forstærke din frugtbarhed, sin sexlyst og dit kærlighedsliv.

Rød granat minder dig om at ære dig selv og sætte grænser overfor andre. Hvis du er meget vred, så lad være med at bære denne sten.

Den får dig til at fokusere på din kreative kraft. Den forstærker din passion og målrettethed, så du når dine mål. Så brug den, når du tøver. Den vil holde dig i balance.

Rød granat er også en vækkelsessten. Den inspirere dig til at vågne op og hæve din vibration. Den arbejder også med din kundalini energi.

Solsten

Solsten er en powerfuld sten, som bringer glæde og andre positive følelser ind i dit liv. Den har en stærk solenergi og den indeholder solens styrke, varme og åbenhed.

Den vækker din kosmiske bevidsthed, og det er nødvendigt i de udfordrende perioder i dit liv. Når du føler, at livet viser sig fra den ubehagelige side, så vil denne sten vække følelsen i dig at livet er værd at leve.

Den vil åbne op for, at du tør åbne op for at bruge dine gaver og evner på andre mennesker. Den forløser stress og giver mental klarhed.

Den vil øge din evne til at være leder – især i forhold til at skabe nye måder at tænke på.

Den vil også få dig til at tage ansvar for at støtte andre mennesker på deres rejse.

Den styrker dig, hvis du føler dig stresset.

Den vil hjælpe dig med at tænke mere fremadrettet og enkelt på områder i dit liv som stresser dig ❤

Den er fantastisk til manifestation og især i forhold til spirituel vækst. Den er god at bære ved dit solarplexus til manifestation, som er til dit højeste bedste. Du kan også bære den i lommen og bede den om at virke på dit solarplexus.

Denne sten har været brugt i gamle dage som talisman, som tiltrækker godt helbred og overflod på alle planer.

Den reflekterer solens stråler og man siger, at den får dig til at se solen på gråvejs dage.

Den kan bruges som et spirituelt kompas.

Den kan bæres på hara og rodchakra for at skære bånd over til tidligere sektuelle partnere. Den fjerner følelsesmæssige kroge i dig fra fortiden, som forhindrer dig i at indgå et nyt forhold.

Den vil styrke dig, hvis du mangler selvtillid og følelsen af dit eget værd. Den hjælper dig, hvis du ofte manipuleres af andre eller ofrer dig konstant for andres behov. Den lærer dig at sige nej og ikke kun sige, hvad der er passende.

Denne sten øger din egen power. Den får dit sande jeg til at skinne.

Calcit gul

Denne sten minder om solskin, varme, glæde, spontanitet og tryghed.

Den gule calcit giver dig energi til glæde, leg og spontanitet og får dig til at tage tingene lettere. Den er virkelig god i situationer, hvor du føler dig bange, utrygge og livstrætte.

Den forløser alle de alvorlige og tungsindige følelser og fylder dig i stedet for med tillid til livet, tillid til dig selv og andre mennesker.

Den stimulerer din jeg-følelse, din identitet og giver dig følelsen af, at det ligefrem er trygt at være dig. Du er god nok, som du er.

Den vil give dig den nødvendige energi til at tage kampen op mod din manglende selvtillid, utryghed og angst for livet. Er du ved at lave ændringer i dit liv og synes, at det er svært og tungt, så er denne sten en god støtte.

Med denne sten vil du blive stimuleret til at træffe beslutninger. Den vil vise dig den vej, som du skal gå fuld af tillid til din beslutning og opfyldt af glæde over, at du valgte netop denne vej.

Aventurin grøn

Grøn aventurin er en overflodssten, der giver held i kærlighed og pengesager. Den stimulerer din følelse af, at alt, hvad du ønsker dig, kan du få, og alt, hvad du kan forestille dig, er tilgængeligt for dig.

Når denne følelse er konstant aktiveret, så er det den energi, du sender ud. Det, du sender ud, kommer tilbage.

Glæde, lethed og tiltro vil du kunne tiltrække. Går du rundt og er tungsindig, har mistet troen på livet, føler dig ensom og afskåret, så prøv at arbejde med denne sten.

Den giver dig tillid til, at livet nok skal hjælpe dig. Du vil få de ting, som du har brug for. Når du viser en tillid til Universet, åbner du døren for, at Universets overflod kan komme til dig.

Det kan være, at gaven ikke har den form, som du troede, at den ville have. Vær åben til at modtage uanset formen på gaven. Du kan ikke modtage en gave med lukkede hænder.

Den er god til din udviklingsproces. Den lukker os ud i solskinnet, giver dig lyse og fremadrettede tanker.

Akvamarin

Akvamarin er en krystal som øger dit mod. Den hjælper dig med at kommunikere klart. Den vil støtte dig i at tackle sorg. Den støtter dig i at forløse vrede og reducere stress. Den vil støtte dig i at lave positive forandringer i dit liv. Den vil støtte dig i at omfavne forandringer og giver dig mod til at bevæge dig videre.

Akvamarin er god til selvhealing. Den vil hjælpe dig med at slippe gamle følelsesmæssige problematikker, som du har holdt fast i. Den vil hjælpe dig med at forløse stress. Den vil få dig til at slippe anspændthed i forhold til nogle emner i dit liv.

Akva betyder vand og denne krystal arbejder dybt med dine følelser, så du nemmere kan tackle dine følelser.

Når akvamarin arbejder med sorg og tab, så hjælper den dig igennem dig følelser som tanker, som følger med, når du oplever tab og sorg. Den igangsætter en dyb selvhealing og beroliger din sorg og følelse af vrede.

Den er fantastisk at bruge ved meditation. Den vil hjælpe dig med at finde dine guider og forbinde dig med dit højeste selv. Den vil hjælpe dig med at udvikle dine spirituelle evner.

Ametyst

Ametyst er meget smuk og er en af de mest kendte krystaller i Verden. Ametyst er en stærkt healende krystal, som arbejder med den lilla flamme. Den fremmer din spirituelle vækst.

Ametyst giver dig en fredfyldt og opladende søvn.

Den er meget stærk til spirituel og følelsesmæssig healing.

Ametyst kan støtte dig i at slippe afhængighed. Den er stærkt beskyttende mod uønsket energi. Den forstærker energien i healing og i andre krystaller.

Den forbinder dig med mesteren for krystaller – Greven af Saint Germain – som kan åbne for din visdom omkring krystaller fra gamle liv.

Bjergkrystal

Denne krystal arbejder sammen med den hvide stråle.

Bjergkrystal har en meget stærk vibration. Den har stærke egenskaber og er nem at kode. Labratorie dyrkede bjergkrystaller bruges også i computere, ure, radioer og avanceret teknisk udstyr dels på grund af, at denne krystal kan indeholder mange informationer.

Denne krystal arbejder sammen med dit kronechakra, sjælstjernechakra og de chakra, som befinder sig over dit hoved.

Den forbinder dig med dit guddommelige selv også kaldet dit højeste selv. Den forbinder dig med dine guider.

Bjergkrystal bringer klarhed ind i din kommunikation og forstærke din klarhed ift dine tanker.

Bjergkrystal er fantastisk at bruge som healer. Den har en positiv effekt på alle chakra. Den beskytter og udvider din aura.

Bjergkrystal er fantastisk til meditation, da den forstærker din evne til at forbinde dig med de højere riger. Den er fantastisk at kode med bekræftelser.

Herkimer diamant

Denne diamant er en unik natur dobbelttermineret krystal med klart afgrænsede facetter.

Den ligner at facetterne er slebet med menneskehånd. Herkimer er ofte små og buttede og ligner store funklende diamanter. De findes kun et sted i Verden ved Herkimer county i New York.

Andre steder i Verden findes samme type men energien i en ægte Herkimer er aktiv og pulserende som i New York

Den er den gladeste af alle sten og den mest hurtigst virkende sten. Brug den moderat – altså ikke for mange dage ad gangen. Den er livgivende og arbejder stærkt med det æteriske energilag om kroppen, der hvor din aura er. Den kan hjælpe dig med at fremskynde en healingsproces.

Herkimer diamanten sørger for, at energi vil blive fordelt ligeligt og rigeligt til krop og sind.

Du skal være opmærksom på, at den er meget kraftig, og du kan godt blive svimmel, når du bruger stenen. Den anbefales ikke til personer med dårlig jordforbindelse.

Efter længere tids afmatning i form af stress eller sygdom kan du bære den over thymus, som er dit øvre hjertechakra. Det er placeret imellem dit hjertechakra mellem brysterne og dit halschakra, der er i fordybningen ved halsen, hvor dine kraveben mødes.

Lad spidserne pege mod hoved og fødder. Du kan placere den sten, som du gerne vil arbejde med ved siden af eller under din herkimer for at forstærke energien og virkningen af denne sten.

Herkimer diamanten kan bruges alene eller for at intensivere energien i andre sten.

En unakit placeret under en herkimer samt essens af disse to sten hver morgen på fastende hjerte, kan få enhver hurtigere igennem en influenza. Denne kombination siges også at være meget effektiv ved svamp –især candida svamp.

Under healinger er denne sten en vigtig energikilde. I telepati arbejde er herkimer diamanten ideel sammen med moldavit. Lad begge parter bære en diamant og en moldavit for at forstærke muligheden for at sanse hinanden og de informationer, der vil blive sendt frem og tilbage.

Fysisk kan den i massageolie lette smerter i muskler og led samt virke aflastende ved væskeophobninger

 

Se vores udvalg af Chakra armbånd