Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Kalcit cobolt / kobolt calcit

Denne krystal arbejder med den pinke stråle med en kraftfuld hjertebaseret vibration.

Den styrker dig i at heale følelsesmæssigt. Den styrker dig i at tænke positivt og gør det nemt for dig at finde frem til løsninger på problemer med lethed.

Den booster din følelse af lykke og glæde. Kobolt calcit øger din bevidsthed, så du får adgang til at læse spirituelt.

Den støtter dig i at slippe negative følelser, som du har haft svært ved at slippe.

Kobolt calcit understøtter evnen til at samarbejde i arbejdet med grupper. Den bringer en større harmoni. Den får dig i en mere afslappet tilstand under meditation.

Den forstærker udviklingen af dine psykiske evner som klarsyn, klarhøring mm. Den hjælper dig til at rejse ind i gamle liv og finde den karmiske lektion, som du har brug for for at kunne slippe på et dybt plan.

Cobolt calcit skaber en stærk forbindelse mellem dit hjerte og dit sind. Den skaber en stærk forbindelse og samarbejde mellem dine tanker og følelser. Den bringer nye energier og balance ind i dit liv. Den skaber harmoni da den forbinder dine tanker med dine følelser.

Den giver dig en dyb følelsesmæssig healing. Den får dig til at udtrykke dig mere klart og med medfølelse – både overfor dig selv og andre.

Den hjælper dig i arbejdet med at forløse dybt begravede følelser og er især fantastisk, hvis du er overvældet af tab, sorg, skyld og at du fortryder ting, som er sket i fortiden.

Den støtter dig i at bevæge dig fremad og åbne op for at gode løsninger på problematikker kan åbne sig for dig.

Den forløser negative tanker, som kan forhindre, at du modtager de ting, som du drømmer om.

Det kan ofte være ting fra gamle liv og den hjælper dig med at bryde en karmisk cyklus.

Ved at du indser, hvad der holder dig fanget i den karmiske cyklus og gennem kærlighed og medfølelse mod andre, så kan du opløse den karmiske cyklus.

Cobolt calcit øger din selvkærlighed og medfølelse for dig selv. Den giver dig en følelsesmæssige balance og skaber også en balance mellem din maskuline og feminine side. Den styrker dine kreative evner og evnen til at tænke kreativt i problemløsning. Den styrker dig i at stoppe den negative snak til dig selv og får dig til at få øje på undertrykte følelser – det kan få dig til at bevæge dig fremad med en mere positiv tilgang til dig selv og livet.

 

Se vores udvalg af kobolt calcit