Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Brucite

Brucite har en fantastisk energi til at støtte dig i at sætte mål. Den får dig til at indse, om det du drømmer om er vigtigt for dig.

Brucite siges at være god til healing af brækkede knogler, ledsmerter og migræne.

Hvis du ønsker at starte på noget helt ny, så hjælper denne sten dig i dine beslutningsprocesser.

Brucite vil hjælpe dig med at mærke ind i, om du er det rigtige sted i forhold til det personlige forhold, som du er i.

Denne sten er god at placere i rum, hvor du opholder dig meget, da den har en opløftende energi.

Denne sten er med til at regulere din kropstemperatur.

Den er god til at hæve din sjælsenergi, forstærke din evne til at tænke klart og forbedre dit humør. Den vil hjælpe dig med at afklare din situation, så du ved, om du er det sted, som er til dit højeste bedste.

Hvis du alt for længe har været i relationer, som bringer dig ned, så hjælper den dig med at tage beslutninger om at handle, så du gør, hvad der er bedst for dig.

Den forstærker din evne til at kommunikere og tale din sandhed.

Brucite er god til arbejdet i grupper, da den forstærker interaktionen mellem gruppemedlemmerne og forstærker et bedre samspil i gruppen.

Den styrker evnen til at være upartisk i grupper med ophedede debatter. Den skaber ligesom klarhed over situationen.

Brucite bringer medlemmer af samme sjælsfamilie sammen, så du kan finde ud af, hvorfor du er netop her på Jorden og på dette tidspunkt.

Den er god i forbindelse med beslutningstagen. Den kan styrke dig i at finde flere løsninger på en situation. Den vil gøre dig opmærksom på, hvis du har brug for at bevæge dig videre karrieremæssigt. Hvis betingelserne i dit job ikke længere er fordelagtige og passende for dig, så vil den hjælpe dig med at italesætte problematikkerne og hjælpe dig fri af jobbet.

Den styrker din selvtillid og dit selvværd. Den booster din viljestyrke. Den stimulerer positive følelser og absorbere negative følelser i et miljø, hvor mennesker føler sig deprimerede. Husk at rense stenen, hvis den har været med til at rense meget negative områder.

 

Se vores udvalg af Brucite