Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Boji sten

Denne sten er uegnet som drikkeessens. De bliver fundet ved bunden af en stor naturpyramide. De består altid af et par – en han og en hun. Den maskuline er den mest kantede og den feminine har bløde runde former.

Stenen holdes sammen af den energi, der er indeni den. Hvis energien destrueres eller udtømmes, så vil de blive forvandlet til støv. Ved åben ild vil denne sten eksplodere. De skal heller ikke lægges på jorden, da de langsomt vil gå i opløsning.

Det siger, at disse sten ikke mere vil dannes på Jorden. De vil uddø.

Boji stenene indeholder en meget afbalancerende energi. De kan fjerne smerter i kroppen på få minutter, og de gør kroppen i stand til at heale hurtigere. Placeres de på panden, så vil hovedpinen forsvinde meget hurtigt.

Boji-stenene afbalancerer menneskets energisystem. Du vil opnå total fysisk og psykisk balance, hvis du åbner dig for deres energi.

Den maskuline med hårde kanter placeres på den venstre og feminine side af kroppen og den feminine på den højre side. Dette gøres for at skabe balance imellem disse to sider i dig.

Disse sten er meget effektive, hvis de placeres på zoneterapi- og akupunkturpunkter. De er en stor hjælp, hvis du har svært ved at koncentrere, så du tumler rundt fysisk og psykisk.

Hvis du lider af vægelsind, vil disse sten styrke dig. De giver dit sind fred, de giver dig følelsen af at høre til, at vi alle sammen er EN stor familie.

 

Se vores udvalg af Boji sten