Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Bixbite – rød beryl

Dette vedhæng er en af de mest sjældne krystaller, som der findes. Vedhænget er en bixbite i modersten og det er den røde krystal, som er bixbite. Den er trigonisk i sin struktur.

Bixbite er en powerfuld krystal forbundet til elementet Jord. Den er fantastisk til dig, som har manifesteret sygdom pga manglende selvkærlighed eller ligefrem selvangreb. Bixbite kan hjælpe dig med at føle dig mere kærlig overfor dig selv og andre. Den stimulerer dit selvværd og opmuntrer dig til at ære din gaver og evner. Den hjælper dig med at grounde din energi på et fysisk plan og opmuntrer dig til at udtrykke din energi igennem at handle eller bevæge dig. Den er god til dig, som bruger din krop fysisk og den vil infusere din krop med vitalitet og udholdenhed.

Bixbite stimulerer powerfuldt den fysiske krop til at igangsætte, heale og reparere sig selv. Den er fantastisk til alle former for healings arbejde – især healing af lever, seksuelle organer og knoglemarven. Den er fantastisk støtte til energetisk healing af leukæmi og andre former for kræft. Bixbite stimulerer dine seksuelle organer og er god til healing ifm barnløshed. Den er god til healing af dig, som har været udsat for seksuelle overgreb og få dig til at føle dig mere afbalanceret og sund ift at udtrykke dig seksuelt. Den er fantastisk til healing af seksuelle ubalancer – især ubalancer med rod i det følelsesmæssige.

Spirituelt: Bixbite hjælper med at grounde energien i din fysiske krop. Den styrker hele dit vibrationsfelt og stimulerer jordstjerne chakraet under begge dine fødder og dit rodchakra.

Den stimulerer dig til at tage handling og hjælper dig med at rive dig løs, når du ikke kan se en vej ud af en uønsket situation.

Følelsesmæssigt: Bixbite hjælper dig med at føle en højere grad af selvværd og det at tage dig af dig selv på alle planer. Den er fantastisk til healing efter seksuelt misbrug. Dem hjælper med at forhindre dig i at angribe dig selv gennem selvsabotage, selvskade og selvdestruktiv opførsel.
Fysisk: Bixbite styrker din lever, knoglemarv og seksuelle organer. Den øger din generelle vitatlitet og styrker kroppens evne til at reparere sig selv.

 

Se vores udvalg af Palo Santo