Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Auralite 23

Auralite 23 er en af Verdens ældste sten, som er 1,5 milliarder år gammel.

Den kaldes også auralite ametyst eller kindred spirit crystal. Andre kalder den en ny sten med den nye bevidsthed på grund af den høje frekvens og overfloden af metafysiske egenskaber.

Den indeholder 23 mineraler og er utrolig kraftfuld. Den indeholder titanit, cacoxenit, lepidocrosit, malakit, hæmatit, magnetit, pyrolusit, guld, sølv, platinium, nikkel, kobber, jern, limonit, sphalente, covelit, chalcopyrit, gilaltit, epidot, bornit og rutil.

Denne sten er en stærk til healing af følelser og healing af sjælen. Stenen arbejder med DNA healing og aktivering af celler. Stenen arbejder med dine øvre chakra og arbejder med opvågning på alle planer. Den arbejder med healing af hele din krop på alle niveauer.

Den virker beroligende og bygger en bro mellem alle verdener.

Det er en sten med meget kraftfuld visdom og inspiration. Den er god til at give dig en forståelse af de ting, som du mangler og dine evner som aldrig før.

Auralite 23 skaber forbindelse til engleriget. Den skaber en tættere forbindelse til dine engle og guider. Den styrker healingsprocessen, din personlige udvikling samt din intuition. Den healer dig især spirituelt. Den bringer dig en indre renselse, hjælper dig ind til indsigter, hjælper dig til klare drømme, støtter dit arbejde med engle og dit klarsyn.

Den hjælper dig med at se tilbage på gamle liv for at kunne forløse gamle karmiske mønstre.

Den fjerner vrede og ophidsethed. Nogle healere anbefaler den til børn med ADHD og indlæringsvanskeligheder. Denne sten vil berolige dem og hjælpe dem til en forståelse.

Da det er en meget kraftfuld sten, så arbejd langsomt med denne sten, så du kan vænne dig til dens energi. Bare det at være i samme rum, som denne sten, vil starte en healingsproces.

Fysisk vil auralite få kroppen til at slappe af og fjerne spændinger og hovedpine. Den kan understøtte healing af kroniske sygdomme. Den arbejder med alle 7 hovedchakras og din kundalini.

 

Se vores udvalg af Auralite 23