Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Ankerite

Denne sten er meget sjælden og består af dolomit, selenit og rosasit

Denne sten ses som en manual til at få adgang til gamle liv. Den kan hjælpe dig med at få adgang til ældgammel visdom.

Rosasit

Denne sten bringer ekstraordinær healing til dig på alle planer – krop, ånd og sind. Denne sten åbner din personlige visdom og giver dig følelsesmæssig stabilitet. Den vil hjælpe dig med at se Universets guddommelige orden.

Den vil støtte dig i at gå med din sandhed og uden frygt på din sjæls sti med et åbent hjerte og sind. Hvis du er klar til en powerfuld spirituel vækst og transformation så er denne sten rigtig til dig.

Denne sten er en sødmefuld healer. Den hjælper dig igennem tider med forandring med åbne arme. Den vil hjælpe dig med fjerne ting og følelser, som gør det svært for dig at kommunikere, genskabe balance og harmoni.

Selenit

Selenit arbejder med at trække lys ned til din fysiske krop fra de højere energilag for at skabe personlig transformation. Vibrationen fra denne sten skaber en åbning af dit sjælsstjerne chakra og dit krone chakra.

Selenit skaber kontakt til engleriget og dit guddommelig dig. Den højt vibrerende krystal giver dig klarhed ved at rense dit aura og andre energilag for negativ energi.

Stenen vil hjælpe dig med at aktivere evner fra gamle liv.

Selenit støtter dig i at bevæge dig hurtigt fremad i din spirituelle vækst. Den arbejder også med dit 3. øje. Når du lægger stenen på dit hjertechakra, så kan du mærke energi og information blive trukket ned af dit kronechakra.

Den hjælper med at rense dit krone chakra for forstyrrende energi eller negativ energi.

Den forbinder dig med visdom fra andre inkarnationer, hvor du har arbejdet med dine spirituelle evner. Den vil lære dig at være et medie og sætte dig i forbindelse med visdom fra tidligere spirituelle inkarnationer.

Selenit er god under meditation. Den er med til at forløse stress, anspændthed og angst.

Der findes en form for selenit, der kaldes fiskehale. Denne type sætter dig i forbindelse med engle. Man kalder også denne type for englevinge selenit.

Selenit tåler ikke vand

Selenit er fantastisk til at rense luften for elektronisk forurening

Dolomit

Dolomit opmuntrer dig til uselviske handlinger, original tankegang og hjælper dig med at manifestere tanker til virkelighed. Den forbinder dig med den guddommelige timing og forståelsen af, at alt sker af en grund.

Dolomit får dig til at slippe forventninger og dermed se det smukke i alle situationer. Den gør dig rolig og centreret. Den beroliger negative tanker. Den trykker ligesom på reset knappen hos dig. Den får dig væk fra urealistiske drømme og tilbage til din rette sti og dit sande formål. Den åbner dit hjerte og får dig til at påskønne de små ting. Den fylder dig med tålmodighed og loyalitet mod din egen sti her i livet.

Den hjælper dig med at detoxe og fjerne skadelige mineraler fra din krop. Følelsesmæssigt hjælper den dig væk fra en skadelig måde at være på og vaner, som skader dig. Den får dig til at behandle dig selv med kærlighed.

 

Se vores udvalg af Ankerite