Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Amagreen

Amagreen er en kombination af grøn ametyst, lilla ametyst og hvid kvarts. Kombinationen af disse 3 sten skaber en kærlig, medfølende og følelsesmæssig healing samtidig med at dine psykiske egenskaber styrkes.

Varmen fra Naturens vulkanske undergrund kan få den lilla ametyst til at udvikle sig til en grøn udgave, som også kaldes prasiolit. Hvis ametysten er ren grøn, kaldes den for prasiolit, og hvis den er lilla og grøn, så kaldes stenen for amagreen.

Ametysten i stenen skaber en forbindelse til de højere chakra. Altså den arbejder med dit 3. øje og de højere chakra. Prasiolitten bringer energien fra de højere chakra ned til hjerte- og solarplexus chakraene, så energien grounder sig i dig fysisk.

Amagreen og prasiolit er fantastiske til at forløse stress. Den hjælper med healing af følelsesmæssige problemer incl depression og forbinder dig med en smuk kærlig hjerteenergi.

Den grønne del af stenen forbinder dig især med hjerte, solarplexus men også dit sjælschakra, så du føler en stor medfølelse for de mennesker, som du omgiver dig med.

Amagreen kan hjælpe dig med at udvikle dine psykiske evner, som klarsyn, klarhøring og klarføling. Du får styrket din intuition og får styrket forbindelsen til din sjæl. Du vil også få styrket dit klarsyn.

Du kan tage kontakt til Greven af St Germaine og hans hjælpere og bede om at blive renset af den lilla flamme for at fjerne negative vibrationer. Stenen vil også styrke dig i at fortage ændringer i dit liv.

 

Se vores udvalg af Amagreen