Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Agat botryoidal

Denne sten er meget speciel. Botryiadal betyder vindrueklase og henviser til formen/overfladen på stenen.

Denne agat kan forstærke din kommunikation rent fysisk. Den kan skabe forbindelse til andre verdener som engleverdenen og forbedre din kommunikation med disse verdener.

Den vil støtte dig i at koncentrere dig og mindske evnen til at distraheret af små ting.

Denne specielle agat vil styrke din evne til at forudse ting og øge din klarhøring. Den kan hjælpe dig med at lave energimæssige grids/mønstre af krystaller, som tiltrækker den ønskede energi her på Jorden.

Stenen vil fylde dig med fred og healing. Den vil forbinde dig med Moder Jords centrum og din eget centrum, så du kan få styrken til at heale dybe ting i dig, som fylder dig med konflikter og stress. Den vil aktivere dine selvhelbredende evner.

Den skaber som sagt jordforbindelse og giver dig adgang til dit hjerterum, hvor du tager beslutninger fra hjertet i stedet for hovedet. Den vil styrke din evne til at meditere.

Den vil hjælpe dig med at heale følelsesmæssige og fysiske ting i din krop ved at forbinde dig med dit æteriske legeme og fjerne blokeringer i din krop.

Denne sten kan hjælpe med at heale Moder Jord og sprede negativitet, så det ikke fylder hos os alle. Den vil bringe positivitet ind i menneskers hjerter.

Den healer dine tarme, ører, næse og svælg.

 

Se vores udvalg af Botryoidal agat