Synergi healing er en kombination af indiske, kinesiske og russiske healingsformer. Metoden er meget enkel og jeg indleder healingen med en kort snak.

Healingen indledes ved, at vi står overfor hinanden, og jeg healer de punkter, som er optimale at heale, når du står op. Efterfølgende kommer du ned at ligge på en massagebriks, hvor jeg systematisk sætter dine chakra i balance.

Jeg arbejder med healingspunkter, hvor jeg healer dybe lag og sår fra din genetiske linie. Jeg healer dybe lag og sår omkring alle de relationer, som du har indgået i i dit liv. Jeg healer dybe lag og sår fra dine gamle liv og indtil nu.

Jeg arbejder også med af afbalancere din maskuline og feminine side. Jeg har erfaring for, at denne healingsform også arbejder meget meget  dybt. Så planlæg healingen på et tidspunkt, hvor du kan tage vare på de fysiske og psykiske reaktioner, som kan komme de efterfølgende dage efter healingen.

Ofte vil det være godt at få 3 behandlinger af denne healingsform, da jeg fra gang til gang forløser dybere og dybere sår og ubalancer i dig. Jeg vil anbefale, at der går minimum en måned imellem behandlingerne. Prisen for en synergihealing er 750 kr.