Shopping Cart

Sophia Ayoanna

Min rejse ind i den spirituelle verden startede i 2012, hvor jeg stod i en stor krise i mit liv. I knap 20 år havde jeg været stærkt påvirket af social angst. En revalidering havde fået mig ud på den anden side, men da jeg startede i mit ”drømmejob”, så kom angsten snigende i så høj grad, at den fyldte alt igen.
Jeg var skræmt, frustreret og havde en følelse af, at jeg på ingen måde havde evnerne til at være i denne verden med de krav, som der blev stillet til mig. At jeg måtte enten være doven eller skør. Midt i frustrationen over min uhåndterlige psyke, rammes jeg af den for mig værste autoimmune sygdom.

Alt dette fik mig til at søge hjælp hos en shaman, som senere viste sig at være min lærermester. Jeg kunne stille denne vise sjæl 5 spørgsmål for et symbolsk beløb. Det eneste, som jeg skulle oplyse var min e-mail og mit fornavn. Det virkede ganske ufarligt, men det skulle vise sig at være de bedste penge, som jeg nogensinde havde brugt på mig selv.

Svarene og provokationen – ja svarene var dybt provokerende for mig – igangsatte en transformerende proces for mig, som har bragt mig hen, hvor jeg er nu. En selvstændig erhvervsdrivende kvinde med stor succes, som er så velsignet at kunne leve sin drøm ud i fulde drag.  Flere og flere muligheder åbenbares for mig. Og jeg tør gribe mulighederne. Jeg er så heldig, at jeg i 2018 fandt min tvillingeflamme Aron. Det har givet mig modet til at vokse endnu mere. Jeg har fået den støtte kraftmæssigt. som gør, at jeg tør tage de skridt ud på ukendt grund, som jeg aldrig har turdet tage alene.

Hvis nogen havde sagt til mig for bare 10 år siden, at jeg ville heale og rådgive mennesker clairvoyant og samtidig med at drive en webshop med krystalsalg, så ville jeg have troet, at de var skøre.

Min rejse har været intens. Jeg er på ingen måde den kvinde, som dagligt græd på toilettet på mit job i en stor modevirksomhed. Jeg er transformeret på alle planer, og rejsen er på ingen måde slut. Jeg ser mit liv som et eventyr, som folder sig mere og mere ud – dag for dag. Jeg bliver stadig testet på tillid, troen på mig selv og fremtiden, men et er sikkert. Jeg føler mig i live. Jeg er angstfri. Jeg er stolt af mig selv, og jeg nyder alle de talenter og relationer, som folder sig ud foran mine fødder år for år. OG JEG LEVER FREMFOR AT OVERLEVE.

Som du nok kan læse, så har jeg været helt nede at bide i græsset. Jeg har været så tæt på at få pension og  leve bag nedrullede gardiner. Men min sjæl stampede stædigt og voldsomt i jorden og sagde nej!!!!! Er det sådan her, som du vil leve resten af dit liv? Heldigvis lyttede jeg til min sjæl.

Siden jeg åbnede min virksomhed i 2014, har jeg haft mange mennesker igennem mine hænder. Det har været så fantastisk. Alle mine klienter har været med til at forme mig og været med til at udfordre og udforske mine talenter.

Jeg har følgende uddannelser

Reiki 1+2
Krystalhealing
Shaman af Ny tid

Og vigtigst af alt, så læser jeg min egen indre bog. Åbner op for min egen visdom i det tempo, som jeg er klar til.

Som person er jeg bundærlig, kærlig, upoleret og har en stor portion humor. Og vigtigst af alt, så er jeg rummelig.

Lys og kærlighed

Sophia Ayoanna

Krystalguidning

Er denne verden ny for dig eller er du i tvivl om, hvilke krystaller som er gode for dig? Så kan jeg guide dig.

Læs mere

Har du brug for krystalguidning?
Luk